Kanin

Viser 1–15 af 127 resultater

Kaninbutik – alt i kanin tilbehør

Her er vores kaninbutik Free The Bunny som er specialiseret i at sælge kanin tilbehør til frikaniner. En kaninshop der udelukkende sælger udstyr til kanin. Vi håber at blive den bedste kanin shop til din frikanin.

Kaninshop online

Her på siden finder du alt hvad vi har at tilbyde til din kanin. Det har været svært at finde fede ting til kaniner og sundt økologisk kanin tilbehør, så derfor producerer vi mange ting selv, eller får dem speciallavet til os. Vi elsker vores kaninshop, og elsker selv at finde på produkter vi kan lave. Men vi har heldigvis også fundet nogle virkeligt lækre kanin mærker og produkter til kaniner der ude.

Ny kanin shop til frikanin

Vi har lige startet kanin shoppen op, så vi får flere ting ind i butikken hele tiden. Så kig ind med jævne mellemrum og se det voksende udvalg af varer til din kanin.

Udstyr til kanin

Her på siden kan du fedt udstyr til kaniner som går frit i huset, frikanin. Du kan her få et stort kaninbur som bruges som kanin base med alt jeres kanin udstyr i, om det er møbler, gravekasse, tunneller eller seng. Da vi har haft kaniner i mange år, ved vi også hvad de kan li at lege med, så se vores store udvalg af aktivitetslegetøj og små huler. Mange gode kvalitetsprodukter i vores kaninshop.

Andet kanintilbehør

I denne kaninbutik kan du også få nogle af det andet kanintilbehør som altid skal bruges når der er kaniner i hjemmet. Fx toiletter, specielle foderskåle og andre luksusting til kaniner.

Kanin webshop med sundt foder

Vi er meget kræsne med de mærker vi udvælger til at være i vores kanin webshop. Kun de bedste og sundeste brands kommer ind her. Vi sælger bl.a. kun kaninfoder uden korn og majs. Og alle vores fodermærker indeholder mange forskellige græsarter og urter, så du ved at din kanin får en varieret og naturlig kost når du køber pellets her.

Kanin tilbehør vi selv laver

Vi laver selv meget af vores kanin tilbehør. Vi har fx selv designet og laver den berømte kaninseng med ører, og syr også selv sengetøjet til den, og meget at stoffet er også eget design. Vi laver også forskellige kaninhuse i træ. Fx huset med kaninører eller de huse der kan samles med tunneller.

Kaninbutik til frikaniner

Vi har lavet kaninbutikken fordi vi syntes det var svært at finde fede ting til vores egne kaniner, så vi gik i gang med selv at lave nogle ting til dem. Og hvorfor så ikke lave en kaninbutik. Vi elsker kaniner og har haft frikanin i mange år. Dvs. vores kanin, Ninus, har slet ikke haft noget bur, men bare et område med hans ting. Hos os mener vi kaninen skal være en del af familien, ligesom en kat eller en hund. De har et stort bur eller rettere en indhegning. Den står altid åben men her de et fristed hvor de kan opholde sig og hvor børn ikke har adgang. Se også vores blogindlæg om kaninhold og udstyr til kanin. Her kan du finde tips og tricks til at holde en sund og glad kanin. Vi ønsker at lave verdens bedste butik til kaniner.

Kærlig hilsen

Free The Bunny