Kanin foder og Hø

Viser alle 12 resultater

Kanin foder og Kanin hø

Leder du efter foder til kaniner? Her finder du kornfrit kanin foder og kanin hø af bedste kvalitet. Ægte frikanin mad og super godt hø.

Vildkanin foder

Mange mennesker tror at foderpiller er en kanins grundfoder, men det er faktisk ikke rigtigt. Faktisk er det høet, der er kaninens vigtigste føde. Størstedelen af den føde de vilde kaniner i naturen spiser er faktisk græs, både friskt og tørt græs, alt efter årstid og hvad der er til rådighed. Når de har fyldt maven med græs/hø, og stillet den værste sult, spiser de urter, grønne blade, blomster, friske skud og bark. Dette bør så være din kanins tilskudsfoder.

Kanin foder uden korn

Her på siden finder du alt vores nøje udvalgte sunde kanin hø og kornfrit foder, der er lækkert og sundt, og så tæt på de vilde kaniners føde som muligt. Vi har lige startet kanin butikken op, så vi får flere ting ind i butikken hele tiden. Så kig ind med jævne mellemrum og se det voksende udvalg af varer til din kanin.

Vi sælger udelukkende kanin foder med mange græs sorter, mange grønne planter og blomster. Og intet af vores foder til kaniner består af majs, hvede eller soja!!! 

Kanin hø

Her på siden kan du finde de forskellige sorter kanin hø og hø blandinger vi kan tilbyde. Det er vigtigt at høet er af god kvalitet, da det er kaninens hovedfoder. Hvis det har lagt for længe, eller bliver udsat for direkte sol i længere tid, mister det noget af de gode vitaminer og andre næringsstoffer det indeholder. Det skal helst dufte godt af græs. Det er bedst hvis det består af forskellige græssorter, så din kanin for dejlig varieret kost. Her kan du finde lækkert økologisk hø, og kvalitets hø med fx kløver eller urter. Lucerne hø er meget næringsrigt og bør ikke gives alene, men dejligt tilskud blandet med andre slags hø. Giv gerne din kanin en blanding af flere slags eller skift i mellem mærkerne.

Vi sælger næsten udelukkende hø som består af mange slags græs og naturlige ukrudtsplanter og blomster. Ikke kun EN slags græs. For en varieret kaninkost.

Frikanin mad

At holde frikanin handler jo om at give sin kanin et mere naturtro liv med masser af plads, og aktivitet i stedet for at holde den i et lille bur. Dette kan du også gøre med foderet. Rigtig frikanin mad bør indeholde det kaniner spiser i naturen: Mange græs arter, grønne vilde planter og blomster og grene.

Sundt foder til kaniner

Du kan godt holde kanin helt uden at give dem foderpiller. Men det kræver en del, og det er let at give dem foderpiller, derfor har vi udvalgt de bedste pellets på markedet. Faktisk er mange pellets lavet af billige affaldsprodukter fra industrien som dele af korn, soja og majs som er forarbejdet så meget at de er svært fordøjelige. Når foderpillerne er af god kvalitet, er de lavet grønne planter, som jo er kaninens naturlige føde, og ikke af hvede eller majsdele. De er koldpresset, så de bevarer vitaminer, og der er taget hensyn til, at planterne ikke bliver knust for meget, og derved ødelægger deres cellulosestruktur. Og selvfølgelig uden tilsat korn, soja, sukker/melasse, farvestoffer og syntetiske smagsstoffer.

Godt hø

Godt hø indeholder mange forskellige græsser, naturlige ukrudtsplanter og blomster. Det er grønligt og ligger løst i posen for at beholde planternes oprindelige fiber struktur. Og det dufter af dejligt græs.

Strukturfoder

Et rigtigt godt og sundt alternativ til pellets er strukturfoder. Det er tørrede hele plantedele ganske enkelt. Når planterne eller store plantedele bliver tørret, beholder det den lange cellulose struktur, som er godt for kaninens fordøjelse. Her på siden finder du vores lækre udvalg af rigtig kaninmad. Sundhedsfremmende foderblandinger af tørrede blade, grøntsager og urter. Lækkert. Alt hvad din kanin har brug for til at langt og sundt liv.

Kærlig hilsen

Free The Bunny