Kanin Godbidder, Urter og Tilskud

Viser 1–15 af 24 resultater

Kanin godbidder, kanin urter og Tilskud

Her på siden finder du sunde kanin godbidder til belønning, kanin snacks og kanin tilskud. Find trygt en sund snack til kanin her, for vi sælger ingenting med sukker, honning, yoghurt eller syntetiske tilsætningsstoffer. Kun rene naturlige sunde godbidder og urter.

Sund snack til kanin

Vi vil alle så gerne give vores søde kanin snacks, og her har du muligheden for at vælge mellem en masse dejlige og sunde lækkerier uden hvede og sukker. Vi fravælger alle de mange godbidder til kaniner der er på markedet, som indeholder skadelige tilsætningsstoffer og sukker, så du kan trygt finde din kanins yndlings lækkerbiskner her på siden. Sund snack til kanin.

Kanin urter

Derfor har vi valgt at have mange kanin urter til kaniner i vores shop: Vores kælekaniner har den samme DNA som kaniner i den vilde natur. Derfor har de også samme ernæringsbehov. Vilde kaniner spiser forskellige græsarter og en masse urter, ukrudt, grønne blade, blomster og grene fra træer og buske. Vi har en del urteblandinger med blomster her i vores kanin shop, fordi vi mener at næst efter hø af god kvalitet er urter simpelthen noget af det bedste du kan give din kanin. Og vores kaniner elsker urter. Det er bare sund og rigtig kaninmad. Og så indeholder de selvfølgelig heller ikke sukker og korn.

Kanin godbidder

Du kan med fordel bruge de sunde kanin godbidder når du vil træne din kanin. Eller hvis du bare vil forkæle din lille kanin ud over alle grænser. Alle vores godbidder til kaniner har sundhedsfremmende egenskaber og består af planter, uden tilsætningsstoffer og billige fyldstoffer som hvede. Vi ønsker kun sunde kanin godbidder lavet af urter og blomster og lidt grøntsager.

Naturlige kanin snacks

Vi sælger udelukkende naturlige kanin snacks.

Kanin tilskud

Her på siden finder du også kanin tilskud til forskellige problemer. Og kosttilskud for ekstra sundhedsfremme.

Vi har lige startet kanin shoppen op, så vi får flere ting ind i butikken hele tiden. Så kig ind med jævne mellemrum og se det voksende udvalg af varer til din kanin.

Kærlig hilsen

Free The Bunny