Kanin Huler, Kurve og Puder

Viser 1–15 af 18 resultater

Kanin Huler, Kurve og Puder – Sove/hygge ting til kaniner

Hyggeligt kanin tilbehør til salg. Skal du bruge en blød kanin hule, kanin pude eller kanin kurv. Her på siden har vi ting til kaniner i form af søde og bløde små huler eller puder, så din kanin rigtigt kan drømme sødt. Vi har også en kanin sofa. Fyld din kanin base op med hyggelige kaninting.

Vi har lige startet kaninshoppen op, så vi får flere ting ind i butikken hele tiden. Så kig ind med jævne mellemrum og se det voksende udvalg af puder, kurve og huler til din kanin.

Kanin puder

Skal du bruge en kanin pude. Vi har mange finde bløde og hårde puder til kaniner. Prisvenlige puder eller tissefaste puder. Vi har også nogle kaninpuder i eget design. Eller hvad med en kanin sofa.

Kanin kurve

Her kan du også finde en blød kanin kurv. Vi har mange billige og bløde kurve til kaniner. Vi elsker nemlig kanin indretning, så udvalget er stort.

Kanin huler

Find din nye bløde kanin hule her på siden. Det er godt at have flere huler til sine kaniner så de kan gemme sig forskellige steder i huset.

Indretning af dit kaninbur

En base til kaniner indeholder jo selvfølgelig også en bakke til toilet. Vi har her store bure og indhegninger, hvor din kanin kan have alle sine ting. Så bliver indretning af kaninbur sjovt med alle de søde kaninting i form af huler og kurve du kan finde.

Hyggelige kaninting til basen

Lav en hyggelig kanin base med kaninting som huse, huler, puder, en gravekasse, toiletbakke og madskåle. Her finder du ting til kaniner som fremmer hyggefølelsen og med masser af søde designs som passer ind i dit hjem.

Ting til kaniner du finder her på siden

  • Kaninhuler
  • Puder til kanin
  • Kaninkurve
  • Sofa til kaniner

Kanin tilbehør til salg her i butikken

Vi har vores originale Free The Bunny møblement til frikaniner. Det finder du under Kaninbase indretning i menuen. Ud over huler til kaniner, puder og kurve til kaniner kan du finde store træhuse og samlesæt i form af huse af træ som kan samles sammen med sorte tunneller på uendelige mange forskellige måder. Perfekt til din kanins base. Det simulerer kanin huler og tunneller vilde kaniner har under jorden. Vi har masser af kanin tilbehør til salg beregnet kun til frikanin.

Få et sødt kaninhjem med til indendørs kaniner.

Kærlig hilsen

Free The Bunny