Kanin tæpper og underlag til basen

Viser 1–15 af 21 resultater

Kanin tæppe og kaninbur underlag til kaninbasen

Her er nogle kanin tæpper eller kaninbur underlag til din kanins base. Ønsker du et tæppe til kanin eller et kanin underlag så kig på denne side.

Kanin tæppe

Kaniner skal gerne have et blødt underlag at gå på for at beskytte deres poter. Kaniner har ikke bløde trædepuder som hunde og katte, så de skal have tæpper der hvor de opholder sig mest. Fx i kanin basen. Kaniner kan ellers godt komme til at lide af potesår.

Vetbed til kaniner

Vetbed er egentlig lavet til hunde, men de er også super gode som kanin underlag. Vi har vetbed stykker i forskellige farver. De er mega bløde og vamsede. De kan vaskes ved 30 grader og lufttørres. Vetbed er et tæppe til kaniner som fører fugt væk fra kaninen og holder den tør.

Underlag til kaninbur

Vi har også en række andre gulvtæpper til kaniner. Vi elsker jo kanin indretning, så der vil være skiftende sødt udvalg af kaninbur tæpper til basen.

Kaninbur underlag

Vi har vores originale Free The Bunny møblement til frikaniner. Det finder du under Kaninbase indretning i menuen. Ud over gulvtæpper og vetbed til kaniner kan du finde store træhuse og samlesæt i form af huler af træ som kan samles sammen med sorte tunneller på uendelige mange forskellige måder. Perfekt til din kanins indhegning. Du kan selvfølgelig også finde indhegninger og store bure her på siden Som du kan lægge dit nye underlag til kaninbur i.

Tæppe til kanin

Lav et sødt kaninhjem med dit nye tæppe til kanin.

Kærlig hilsen

Free The Bunny