Kanin toilet, Strøelse og Hygiejne

Viser alle 5 resultater

Kanin toilet, Strøelse og Hygiejne

Her på siden finder du kanin toilet, strøelse til kaniner og hygiejneprodukter som børster. Vælg en bundstrøelse til kanin som passer til din kanins behov og put det i jeres kanintoilet. Put høet i nærheden af jeres kanin toiletbakke for ekstra hygge.

Kanin toilet

Vi har nogle forskellige kanintoiletter. Så vælg det kanin toilet der passer til jeres behov. Vi har både store sorte firkantede bakker, og små kattebakker som du kan bruge til din kanin. Vi har også et lukket kanintoilet, hvis du vil undgå lugten og synet.

Strøelse til kaniner

Her er også forskelligt bæredygtigt bundstrøelse til din kaninbakke eller toiletområdet. Eller til bunden af buret. Alt vores strøelse er naturvenligt fremstillet og uden toksiner. Så din kanin har et helt rent og giftfrit område. Vores strøelse til kaniner er også støvfrit, så der ikke kommer støvkorn ind i kaninens luftveje og generer.

Bundstrøelse til kaniner

Vi har forskelligt bundstrøelse til kaniner. Vi har træpiller til kaninbur som holder toiletområdet rent og tørt. Hamp strøelse til kaniner er blødere end spåner og har en god sugeevne. Kanin spåner med citrus duft modvirker insektbesøg.

Kanin hyggetoilet

Lav et rigtigt hyggetoilet til din kanin. Kaniner elsker at spise mens de laver pøller. Placer hø i nærheden af din kanin toiletbakke og skab hygge omkring din kanin.

Hygiejne

Vi har en række miljøvenlige hygiejneprodukter, til rengøring af bure, bakker og kanintoiletter. Alle rengøringsmidler er ugiftige, så din kanin trygt kan komme tilbage og rode i sine ting uden fare for at komme i berøring med giftstoffer. De er også miljøvenlige. Godt for naturen og godt for dit kæledyr.

Kanin ting her på siden

  • Kanin toiletbakke
  • Kanin strøelse
  • Rengøring af kaninting

Vi har lige startet vores kaninshop op, så vi får flere ting ind i butikken hele tiden. Så kig ind med jævne mellemrum og se det voksende udvalg af ting til din kanin.

Kærlig hilsen

Free The Bunny