Kaninbase indretning - Møbler

Viser 1–15 af 17 resultater

Kaninbase Indretning – Møbler til et sødt kaninhjem

Kaninbase indretning med lækre søde møbler til kaniner. Søger du unikke kanin ting er du det rigtige sted, her er alt hvad du skal bruge til indrening af kaninbur. Fx vores populære kanin seng med sengetøj, kanin huse og andet tilbehør til kanin.

Vi får hele tiden nye ting til vores kanin shop. Så kig ind med jævne mellemrum og se det voksende udvalg af varer til din kanin. Også flere kanin møbler.

Kaninbase

Her på siden har vi alt hvad du og din kanin kan ønske sig af interiør til et dejligt kaninhjem. Især ting til frikaniner som lever frit i lejligheden og som har en kaninbase i form af fx en indhegning med alle kaninens ting.

Her kan du finde vores egne fremstillede kaninhuse og møbler i gnavefrit træ af naturmaterialer.

Indretning af kaninbur

En base til kaniner er fx et stort kaninbur eller indhegning hvor kaninen frit kan gå ind og ud af, og som er kaninens territorie. Her har kaninen sine ting som et hus, en gravekasse, et toilet og sit foder. Vi går meget op i at finde og lave søde ting til indretningen. Så bliver indretning af kaninbur sjovt med alle de søde kaninting du kan finde.

Kanin huse

Vi har lavet en række kanin huse selv, fordi vi selv manglede nogle muligheder på markedet for at købe søde huse til kaniner. Kaniner elsker også tunneler, så vi har lavet et hus – tunnelsytem til dværgkaniner.

Indret jeres kaninbase med træmøbler specielt lavet til kaniner. Fx. Et hus med kaninører. Vi laver selv gravekasser og huse med tunneller i mellem. Så kan du bygge din egen lille landsby til dine kaniner.

Kanin seng

Vores kanin seng som vi selv får lavet er utroligt populær. Vi designer også selv kanin sengetøj dertil.

Giftfrit tilbehør til kanin

Alt vores tilbehør til kanin er fremstillet i giftfrie sikre materialer, så du trygt kan give det til din kanin. Alt maling der er brugt under fremstillingen, er naturligvis også uden toksiner. Alle vores møbler er lavet til indendørs indretning af kaninbure eller kaninværelser, som er sikkert at bruge til mennesker. Alle træting er lavet i hårdt træ som din kanin ikke kan gnave i stykker.

Her på siderne fås kanin møbler som:

  • Kanin huse
  • Kanin seng
  • Gravekasser
  • Tunneller
  • Puder til husene
  • Sengetøj til kaninseng

Frikanin

Vi har vores originale Free The Bunny møblement til frikaniner. Her kan du finde store træhuse og samlesæt i form af huler af træ som kan samles sammen med sorte tuneler på uendelige mange forskellige måder, som kan tilpasses enhver levesituation. Perfekt kanin base. Alt efter hvor meget plads din kanin skal optage i stuen. Det simulerer huler og tuneler vilde kaniner har under jorden.

Få et sødt kaninhjem til indendørs kaniner.

Kærlig hilsen

Free The Bunny