Kaninbure og Indhegninger

Viser alle 14 resultater

Kaninbure og kanin indhegninger

Hvis du er på udkig efter store kaninbure eller rettere kanin indhegninger så er du på den rigtige side. Her har vi kaninbure til salg, som du kan sætte sammen på mange forskellige måder. Kaninbure til indendørs brug eller et kaninbur til udendørs. Du kan også bygge din egen kaningård. Her er alt hvad du skal bruge stil at holde din kanin indendørs.

Et traditionelt indendørs kaninbur – nej tak

Vi har fravalgt at sælge traditionelle gnaverbure til kaniner her på siden. Så dem vil du ikke kunne finde. Burene er simpelthen alt for små til at kaninen kan have et godt liv i sådan et indendørs kaninbur. Og vi fraråder også at lukke kaninen inde i buret.

Kaninbase

En kaninbase er kort sagt der hvor kaninen har alle sine ting. Det er her den oftest sover, spiser og laver pøller. Nogle har et bur eller indhegning med indrettet med toilet, soveplads og madskål. Nogle har et træhus indrettet med soveplads og andre igen har bare et hjørne i stuen.

Store kaninbure indendørs

Vores store kaninbure til indendørs brug er med undtagelse af et enkelt bur nok nærmere indhegninger. Der medfølger ikke bund og top med til disse kanin indhegninger. De kan stilles op på forskellige måder. Du kan stille dem i en firkant eller stille den i en aflang form eller så de følger et hjørne. Alt efter hvordan det bedst passer ind i jeres indretning i hjemmet.

Kaningård 

Hvis du anskaffer dig 2 eller måske endda 3 indhegninger kan du lave en stor indendørs løbegård til dine kaniner. Hvis du af en eller anden grund ikke vil have en helt fri kanin i lejligheden eller huset, måske af sikkerhedsgrunde eller andet. Så kan vi anbefale at lave en kæmpestor kaningård i stuen eller et andet sted i huset, hvor kaninenerne kan have masser af plads at boltre sig på. Her kan i lave mange små huse, gemmesteder og tunneller. Husk dog at tage kaninen ud hver dag alligevel. På den måde kan du holde delvist frie kaniner.

Indendørs kaninbur til frikanin

Vi har store bure og indhegninger så man kan holde helt eller delvist frikanin. Dvs. man kan holde kanin i en stor indhegning med udgang hver dag eller have helt fritgående kanin i huset. Ikke bare er det selvfølgelig rart for kaninen at have meget plads, men man får også så meget mere glæde ud af sit dyr.

Vi tilbyder bure som bør stå åbent det meste af tiden, så din kanin bliver en del af familien. Men det kan være rart for kaninen at have et frirum, hvor den føler den kan have uforstyrret tid for sig selv, det mindsker stress hvis du fx har børn. Derfor tilbyder vi kaninbaser i form af indhegninger.

Kanin indendørs

Vi har holdt kanin indendørs i mange år. Vi havde en frikanin, som ikke havde noget bur men bare et hjørne med sine ting før i tiden. Efter vi har fået vores lille søn, har vi dog en indhegning i stuen, som altid står åbent. Indhegningen er børnefri zone, hvor kaninerne har ro.

Kaninbur udendørs

Skal du bruge et kaninbur til udendørs brug. Vi har også nogle forskellige bure til brug i haven. Udendørs kaninbure og indhegninger af forskellige slags, til brug på en dejlig solskinsdag ude i haven. Husk at din kanin altid skal stå i skyggen, og at de kan grave sig ud af indhegninger, hvis de står længe ubevogtet. Så tag altid din kanin med ind om natten, også for at beskytte mod rovdyr.

Kaninudstyr til buret

Husk at burene til kaniner skal have en kanin toiletbakke. De skal have sted med strøelse, hvor de kan gå på toilet. Vi har nogle bakker til buret i forskellige størrelser. Det er også en god ide at beskytte gulvet i indhegningen med fx vaskbare kludetæpper eller linoleumsgulv. Kaninpoter er beregnet til at gå på jord og græs, de kan godt få skader ved kun at have et hårdt trægulv at gå og ligge på.

Vi udvider hele tiden sortimentet i vores kanin butik, så kig forbi med jevne mellemrum, og se sjove og søde nyheder til kaniner.

Kærlig hilsen

Free The Bunny