Kaninlegetøj og aktivering

Viser alle 14 resultater

Kaninlegetøj

Her på siden finder du vores udvalg af kaninlegetøj og kanin aktivitetslegetøj. Vi har et stort udvalg af tilbehør til kaniner. Fx er en kanin tunnel et must eller hvad med en dejlig gravekasse til din kanin. Kanin aktivering kan være kanin legetøj som kasteting eller noget de kan gnave i.

Kanin aktivering

Det er vigtigt at kaninen bliver aktiveret, for at den ikke keder sig, og begynder at gnave i uønskede ting i hjemmet. Kanin aktivering kan fx være noget de kan gnave i, grave i eller snøfle rundt i og lede efter godbidder.

Kaninlegetøj

Vi har et bredt udvalg af forskelligt kaninlegetøj. Fx kastelegetøj, som består af ringe med små vedhæng som rasler, når den kaster rundt med det. Og træting med naturlige snore den kan gnave i pusle rundt med. Eller små skåle man kan stable og putte små godbidder ned i.

Gravekasse kanin

Her kan du også se vores forskellige udgaver af gravekasser, med forskelligt grave materiale til din kanin. Det er et naturligt og instinktivt behov din kanin har at grave. I naturen graver de gange og huler i jorden som de bor i det meste af deres hverdag. Så find din yndlings gravekasse til din kanin her.

Kanin tunnel

Vi har også et dejligt udvalg af tunneller i forskelligt materiale du kan vælge imellem. Kaniner elsker at løbe igennem en god kanin tunnel.

Kanin Aktivitetslegetøj

Det er en god ide at aktivere sin kanin, så den ikke keder sig. Hav et udvalg af legetøj liggende. Giv kaninen noget af legetøjet, og efter et stykke tid, når den ikke viser interesse for det længere, gem det væk igen. Tag det frem igen efter et par uger, så er det som nyt igen.

Kanin legetøj

Vi elsker at finde nye ting til kanin butikken, så vi får flere ting ind i butikken hele tiden. Så kig ind med jævne mellemrum og se det voksende udvalg af kanin tilbehør og kanin legetøj til din kanin.

Kærlig hilsen

Free The Bunny