Kaninskåle, høhæk og drikkeflaske

Viser alle 8 resultater

Kaninskåle – Høhæk kanin – Kanin drikkeflaske

Vil du have helt unikke kaninskåle eller høhæk til kanin. Her kan du finde en helt unik madskål til kanin. Her er vores udvalg af sjove, søde og miljøvenlige foderskåle og hø hække til kaniner. Vi har også både drikkeflaske til kanin eller en vandautomat hvis din kanin ikke vil drikke af vandflaske.

Vi har lige startet kaninbutikken op, så vi får flere ting ind i butikken hele tiden. Så kig ind med jævne mellemrum og se det voksende udvalg af varer til din kanin.

Kanin madskåle

Kanin madskåle i mange forskellige størrelser, materialer og udformninger. Vi har et bredt udvalg af forskellige kanin foderskåle. Her finder du bl.a. kaninskåle af bambus. Eller hvad med en rigtig sød porcelænsskål med kaninmotiver. Der er også madskåle med indbygget vægt hvis du fx har en overvægtig kanin, og gerne vil måle hvor mange foderpiller den indtager. Der er noget for enhver smag passende til jeres stil.

Miljøvenlige kaninskåle

Vores miljøvenlige kaninskåle fås i 3 dejlige farver; lyseblå/grå, beige og sort. De er hårdere end skåle lavet af almindeligt plastik. Foderskåle til kaniner af bambus er stærke og holdbare og kan komme i opvaskemaskinen.

Kanin drikkeflaske

Skal du bruge en kanin drikkeflaske. Vi har nogle forskellige fine og praktiske vandflasker. De er smarte fordi der ikke kan komme skidt ned i vandet, som det kan med vandskåle. Til gengæld kommer der ikke så meget vand ud af en drikkedunk som din kanin kan drikke fra en skål. Så hvis din kanin ikke drikker nok er det bedst med en vandautomat eller en skål til vand. Får din kanin rigeligt med vand er en drikkeflaske til kanin fint.

Høhæk kanin

Skal du bruge en kanin høhæk? Vi har et bredt (kommer) udvalg af forskellige hø hække til kaniner i forskellige størrelser og materialer. Så du kan tilpasse hø indtaget til jeres behov. Husk at kaniner gerne laver pøller hvor de spiser deres hø. Ude i naturen lægger de nemlig gerne deres kugler mens de græsser udenfor hulen. Dels sviner de ikke med afføringen indenfor og så markerer det også deres territorie. Vi har også nogle alternative høhække i form af hø tasker som er lavet af stof.

Er det farligt for kaniner at have en åben høhæk

I visse fora i Tyskland skulle det efter sigende være farligt for kaniner at have en høhæk der er åben for oven. Vi ønsker jo selvfølgelig overhovedet ikke at sælge noget som er farligt, da vi elsker kaniner. Det er jo derfor vi har lavet denne kaninbutik. Fordi vi ønsker det bedste for alle kaniner.

Vi har af den grund skrevet til 3 forskellige dyrlæger, som alle har en efteruddannelse med speciale i kaniner. Fordi vi heller ikke bare vil følge enhver trend der florerer på nettet. Disse 3 kaninkyndige dyrlæger, får mange kaniner igennem deres praksis.

Vi spurgte dem om de vurderer at det kan være farligt for kaniner at have en høhæk der hænges på gitter og er åben for oven. Den slags man kan købe i enhver dyrehandel. Og om de nogensinde har haft en kanin i deres praksis, som er kommet til skade af at hoppe op i en høhæk, og evt brækket ben eller andet i sådan en.

Ingen af de tre læger har nogensinde haft en kanin inde med skader pga en høhæk. Den ene af dyrlægerne arbejder desuden for et dyreinternat, og får mange redningskaniner ind. Hun har set mange mærkelige skader, men aldrig fra en hø hæk.

Alt kan selvfølgelig potentielt være farligt, så man skal selvfølgelig fjerne høhækken hvis ens kanin skulle finde på at hoppe op i den.

(Bemærk at vi stillede de samme spørgsmål ang seler. Se venligst under afsnittet om kanin seler og snore )

Kærlig hilsen

Free The Bunny