Æblegrene med blade til kaniner

35 kr.

Grene og blade til kaniner

Æbletræ

40 g

Ikke på lager

Varenummer (SKU): birkegreene-1 Kategorier: , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Æblegrene til kaniner – grene til kanin

Sunde og velsmagende æblegrene til kaniner. Fiberrige grene til din kanin. Tynde trægrene med masser af blade på til din kanin.

JR-Farm

Alle vores JR-Farm fodertilskud er nøje udvalgt fordi de er naturlige til kaniner.

Æble grene

Grene blade er nok det mest naturlige du kan give din kanin at spise. Vilde kaniner spiser bark og grene og selvfølgelig grønne blade hver dag. De tykke grene man kan købe på markedet til kaniner, er de vores kaniner ikke særligt interesseret i. Det er fordi de ikke kan skrælle barken af dem, som de kan med friske grene ude fra haven.

Disse grene er tynde og sprøde som pilegrene, og derfor kan kaniner spise dem hele. Grenene knækker sprødt i munden på dem. Og med dejlige vitaminrige og fiberrige blade nam nam.

Og så er det godt for tandslid.

Hos Free the Bunny går vi meget op i kaninernes sundhed og naturlighed. Derfor kan du være helt sikker på at alle vores godbidder, snacks og urter er sunde. Vi har ingenting i butikken der indeholder sukker, honning eller yogurt eller andet unaturligt for kaniner.

Brug af grene til kanin

Brug disse tørrede grene som forkælelse til din kanin og for ekstra sundhed og tandslid. Bland det fx i høet for at gøre hø spisningen mere spændende.

Giv kaninen en varieret kost i form af hø med mange forskellige græsarter i stedet for kun en græs sort. Og med mange naturlige planter fra marken. Og giv kaninen korn og soja frie foderpiller med mange græsarter og urter.

Suppler altid kaninens mad med forskellige grene, urter og grønt for at give den en naturlig og varieret kaninkost.

Yderligere information

Vægt 0.050 kg