Aktivitetstæppe til kaniner – snuffle måtte

80 kr.

Aktivitet til kaniner

Og sunde godbidder

Ikke på lager

Varenummer (SKU): aktivitetstæppe Kategorier: , , Tags: , ,

Beskrivelse

Aktivitetstæppe til kaniner – Back to Instinct – Snuffle måtte

Leder du efter en sjov snuffle måtte til kaniner? Her er en hampmåtte med hø på, i en spiselig kasse lavet af spiselige naturfibre hvor din kanin kan grave og snøfle rundt i for at finde gemte lækkerbiskner. Helt naturligt. Her kan de blive aktiveret på en naturlig måde. Leg og godbidder i et produkt. Godbidderne er forskellige drops med urter og grøntsager.

Et super godt stykke tilbehør til kaniner som forebygger kedsomhed.

Derfor er det godt med en snuffle måtte til kaniner

Din kanin har brug for at blive aktiveret hver dag, ellers keder den sig, og kan finde på at lave unoder i hjemmet, og måske ødelægge dine møbler.

Du kan aktivere din kanin på mange måder, og aktiveringslegetøj kan hjælpe dig godt på vej. Aktiver din kanin ved at give den noget hvor den kan udfolde sine naturlige instinkter. Det kan være noget den kan grave i, få den til at lede efter føde eller give noget at gnave i.

Dette aktivitetstæppe til kaniner kan give din kanin tilfredsstillelse på alle tre områder: søge efter føde, grave og gnave.

Godbidderne i aktivitetstæppet til kaniner indeholder:

ærter, gulerødder 11,2%, stivelse, persille 4%, mælkebøtte 3,5%, rødbeder 2,5%, Lancet, Timothy græs, brændenælde, hundegræs, glatstilket rapgræs, havreurt, rødkløver, engsvingel, løvefod

Der er ingen syntetiske farver eller smagsstoffer. Der er heller ingen sukker eller honning i produktet.

Analyse:

protein 16,3%, fedtindhold 4,9%, træstof 9,3%, råaske 4,8%;

Mål: 37,5 x 55cm

 

Yderligere information

Vægt 0.5 kg