Bi venligt hø i spiselig kasse til kaniner

75 kr.

Sundt hø for miljøet og kaninen

Sjov aktivering af kanin og hyggeligt hus

1 kg hø

Ikke på lager

Varenummer (SKU): bivenligthø Kategorier: , , Tags: , ,

Beskrivelse

Miljøvenligt Hø og spiseligt hus til kaniner – Aktivering kanin

Aktivering gør din kanin glad. Her er en spiselig kasse til kaniner, som er delvist lavet af græs, og som selvfølgelig er giftfri. Høet indeni er af super kvalitet. Kassen giver din kanin masser af sjov og aktivering.

Sjov spiselig kasse til kaniner – aktivering af kanin

Kassen er super sjovt legetøj for kaniner. Du trykker to huller ud af den, og din kanin har et hus den kan kravle ind i og spise hø samtidig. Aktivering af kanin i mange timer, og så er det sundt.

Super sundt hø

Med dette hø til din kanin giver vi vores bidrag til en intakt insektverden, fordi engene med dette hø ikke klippes før den 15. juni.

Fordi der er de farverige vilde blomster, græsser og urter i fuldt flor, og insekterne og bierne kan boltre sig i denne velduftende naturlige mark.

Høet er her særligt rig på råfibre og indeholder en masse urter på grund af sin lange vækstperiode.

I modsætning til de voksende monokulturer skabes der således nye og naturlige levesteder for alle insekter og bier. Den rige madforsyning fra dette unikke habitat giver også humlebier, sommerfugle og deres venner pollen og nektar. Høet med naturlige urter til kaninen soltørres omhyggeligt inden det pakkes i den naturlige papkasse, der af bæredygtighedsårsager består af 23% græs.

Miljøvenligt kanin hø

Det bi-venlige hø er pakket 100% plastfrit og græspappet (indpakningen) er stemplet med en naturlig grøn farve. Kaninhuset har huller som kan let skæres ud, og pap kan bruges direkte som høhæk eller som et legehus, der kan nippes af uden tøven.

PS. Den mindre intensive grønne farve på høet skyldes det høje råfiberindhold, hvilket er vigtigt for alle dværgkaniner og smådyr for den naturlige tandrensning og en sund fordøjelse.

Fordele

  • Aktivering af kanin
  • Tryg gemmested
  • Miljøvenligt hø
  • Sund og varieret kost

Hos Bunny and Cat ønsker vi at fremme kaniners sundhed, derfor indeholder alt vores hø mange forskellige græs sorter og grønne planter og blomster. Det er bedre end hø med kun én slags græs. Dette ligner mere de vilde kaniners mad, som jo lever af mange græsarter, grønne blade, blomster og kviste hver dag.  Skift gerne mellem forskelligt hø, for at mindske en alt for ensformig kost til din kanin. Husk også at tilføre forskellige urter og grønt.

Yderligere information

Vægt 1.3 kg