Birkegrene med blade til kaniner

21 kr.

Grene og grønne blade til kaniner

Birketræ

40 g

Ikke på lager

Varenummer (SKU): birkegreene Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

Birkegrene til kaniner

Jr-Farm grene. Lækre birkegrene til kaniner. Tynde trægrene med masser af grønne blade på til din kanin.

Grene og grønne blade er nok det mest naturlige du kan give din kanin at spise. Vilde kaniner spiser bark og grene og selvfølgelig grønne blade ude i naturen. De tykke grene man ellers kan købe på markedet til kaniner, er de fleste kaniner ikke sønderligt interesseret i. Det er fordi de ikke kan skrælle barken af dem, som de kan med friske grene ude fra haven. Men disse grene er tynde og sprøde som pilegrene, og derfor elsker kaniner dem, de kan spises helt og knækker sprødt i munden på dem. Og med dejlige vitaminrige og fiberrige grønne blade på mums…

Her går vi meget op i kaninernes sundhed og naturlighed. Derfor kan du være helt sikker på at alle vores godbidder, snacks og urter er sunde. Vi har ingenting i butikken der indeholder sukker, honning eller yogurt eller andet unaturligt og usundt for kaniner.

Brug grene til kaniner sådan

Brug disse tørrede grene som forkælelse til din kanin og for ekstra sundhed og tandslid. Bland det fx i høet for at gøre hø spisningen mere spændende.

Jr-Farm grene hjælper til varieret kost

Giv din kanin en varieret kost i form af hø med mange forskellige græsarter i stedet for kun en græs sort. Og med mange ukrudtsplanter. Og giv kaninen foderpiller med mange græsarter og urter i stedet for korn og soja baseret foder.

Suppler altid din kanins kost med forskellige grene, urter og bladgrønt for at give den en naturlig og varieret kaninkost.

Yderligere information

Vægt 0.050 kg