Kaninbur indendørs – blå – kanin base

480 kr.

Blåt kaninbur indendørs

Blå kanin base kan stilles op på mange forskellige måder

Varenummer (SKU): blåt kaninbur Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

Blåt kaninbur indendørs

– blå kanin base med meget plads til toilet, gravekasse og hule

Ønsker du et blåt kaninbur indendørs? Her har vi en sød lyseblå kanin base som kan stilles op forskellige måder. Dette flotte rummelige indendørs bur til kanin er stort og praktisk til frie kaniner. Det er nemt at stille op, og allerede samlet når du får det med posten.

Buret er let at stille op og tage ned, og kan klappes sammen, så du kan nemt tage din kanin med ud i haven på en dejlig sommerdag i buret. Husk den må ikke være ubevogtet udenfor i dette bur. Der kan komme rovdyr.

Dette lyseblå kaninbur indendørs består af 8 paneler som hver måler ca 70cm i bredden og 60cm i højden. Disse paneler sidder allerede samlet. Omkredsen på hele buret er ca 560cm

Bur til frie kaniner i stuen

Vi går ind for frie kaniner, dvs kaniner der går frit rundt i hele huset. Vi anbefaler ikke at din kanin bor fast i denne frikanin base. Det er det for lille til. Kaniner har brug for plads at løbe rundt på. De vil gerne være en del af menneskers hverdag. Men det kan give kaninen en følelse af tryghed, at have sit eget sted.

Byg selv en indendørs løbegård til din kanin

Hvis i anskaffer jer 2 eller 3 af disse lyseblå kaninbure kan i lave en stor indendørs løbegård til jeres kaniner. Stil dem sammen og lav et kæmpe opråde. I kaningården kan i stille mange små træhuse, forskellige tunneler, senge, toiletbakke og foderskåle. Husk dog at tage kaninerne ud hver dag alligevel.

Blåt kaninbur til nyankommen indendørs kanin

Hvis en ny kanin kommer ind i hjemmet og den ikke har et klart afgrænset område, som er kaninens plads, kan den godt blive for overvældet og skræmt, og så kan den vælge altid at sidde under sengen eller et andet sted, hvor den ikke kommer ud fra igen. Derfor anbefaler vi altid at holde en ny kanin i fx denne blå indhegning den første uge. Her kan den føle sig hjemme og afmærke sit territorium i fred og ro.

Lyseblå metal indendørs bur til kanin – Sød opbevaring til frikaninens ting

Blive inspireret til indrening af søde kaninhjem på vores Pinteres kanal

(der er ca 8-10 dages levering på bure)

Yderligere information

Vægt 10 kg