Blød kaninhule – Mintgrønt hus

290 kr.

Blød hule til mindre kaniner

lys grøn

Ikke på lager

Beskrivelse

Blød kaninhule i form af et mintgrønt hus

Dejlig blød kaninhule i form som et hus i mint grøn. Hulen indeholder en tyk og blød pude med bamsestof. Dette dejlige hus til din kanin er et praktisk gemmested. Denne kanin hule kan vaskes i vaskemaskinen.

Huler til kaniner

Disse huler til kaniner er særligt udvalgte pga størrelsen så de passer til dværgkaniner og kaniner af mindre størrelse.

Vaskbart hus til kanin

Vask puden og husets vægge og tag ved 40 grader og lad den lufttørre, så holder den bedst. Du kan også nøjes med at tage puden ud og vaske den, hvis din kanin har gjort den snavset.

Kaninhusets mål:

ca. 40 cm x 40 cm x 35 cm

Vilde kaniner lever i huler

Vilde kaniner gemmer sig i deres huler under jorden det meste af dagen. De lever i store kolonier og hver lille familie har en hule under jorden hvor de hviler sig og får unger. Mellem hulerne har de gravet tunnelsystemer så de kan besøge hinanden. Under jorden føler de sig trygge fra rovdyr og dårligt vejr.

Derfor skal du have en kaninhule

Da tamkaniner stadig har deres vilde instinkter er det altid godt at få deres liv til at ligne de vilde kaniners liv så meget som det nu er muligt. Kaniner elsker huler og tunneller. Indret gerne jeres kaninbase med dejlige gemmesteder.

Fordele ved dette hus til din kanin

  • Blød og hyggelig
  • Vaskbar
  • trygt gemmested

Yderligere information

Vægt 0.75 kg