Vetbed – Blødt gulvtæppe – sort 100x75cm

155 kr.

Dejligt vamset gulvtæppe til kaniner

100 x 75 cm

På lager

Varenummer (SKU): sortgulv Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Blødt Vetbed gulvtæppe til kanin – Sort

Skridsikker silikone bund

Dejligt blødt sort gulvtæppe til kaniner. Læg det inde i din kanins indhegning, og din kanin vil have et dejligt 3 cm tykt tæppe at putte på. Dejligt tilbehør til frikaniner.

Sådan bruger du det sorte gulvtæppe

Tæppet lægges inde i kanin indhegningen eller der hvor kaniner opholder sig mest. Der er en grund til at vetbed-tæpper bliver brugt af dyrlæger og internater. De er både bløde og varme og praktiske, da de nemt kan vaskes og eventuelle væsker løber igennem til gulvet, så selve tæppet holder sig tørt.

Tæppet som transporterer fugt væk fra din kanin. Det kan være godt hvis din kanin spilder vand eller kommer til at tisse på det.

Det er allergivenligt da det er lavet af polyester som ikke er et naturmateriale. Og det lader ikke bakterier formere sig.

Derfor er vetbed tæpper så gode

Dette sorte tæppe til kanin basen er ikke er lavet af naturmaterialer er kaniner ikke så tilbøjelige til at gnave i det. Naturmaterialer er fx bomuld.

Kaniner skal have et blødt underlag hvor de opholder sig mest. Hårde trægulve kan trykke for meget på deres poter og give potesår.

Såden holdes kanintæppe rent

Vetbed  kan vaskes ved 40 grader C. Efter vask skal det lufttørres.

Det må ikke tørretumbles.

Dette gulvtæppe måler 100 cm x 75 cm som vores andre vetbeds.

Yderligere information

Vægt 2.1 kg