Bøgegrene med blade til kaniner

21 kr.

Tynde sprøde grene med blade til kaniner

bøg

40 g

Ikke på lager

Varenummer (SKU): bøgegrene Kategorier: , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Bøgegrene til kaniner

Lækre bøgegrene til kaniner. Tynde trægrene med masser af grønne blade fra bøgetræer.

Lækker snack til kaniner

Grene og grønne blade er nok det mest naurlige du kan give din kanin at spise. Vilde kaniner spiser bark og grene og selvfølgelig grønne blade ude i naturen. De tykke grene man ellers kan købe på markedet til kaniner, er de fleste kaniner ikke sønderligt interesseret i. Det er fordi de ikke kan skrælle barken af dem, som de kan med friske grene fra naturen.

HUSK: Hos Free The Bunny går vi meget op i kaninernes sundhed og naturlighed. Derfor kan du være helt sikker på at alle vores godbidder, snacks og urter er sunde. Vi har ingenting i butikken der indeholder sukker, honning, koservering, yogurt eller andet unaturligt.

De her bøgegrene er sprøde og helt tynde som pilegrene, og derfor elsker kaniner dem, de kan spises helt og knækker sprødt i munden. Og med dejlige vitaminrige og fiberrige grønne blade.

Brug grenene til kaniner sådan

Brug disse tørrede grene som forkælelse til din kanin og for mere sundhed og tandslid. Bland det fx i høet for at gøre hø spisningen mere spændende.

Giv din kanin en varieret kost i form af hø med mange forskellige græsarter i stedet for kun en græs sort. Og med mange ukrudtsplanter. Og giv kaninen foderpiller med mange græsarter og urter i stedet for hvede og soja baseret foder.

Suppler altid din kanins kost med forskellige grene, urter og bladgrønt for at give den en naturlig og varieret kanin kost.

Yderligere information

Vægt 0.050 kg