Gulvtæppe – underlag til kaninbur – 150x100cm – brun

199 kr.

Super blødt brunt plystæppe

150 x 100 cm

Varenummer (SKU): bruntgulvtæppe150 Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

Brunt underlag til kaninbur – Gulvtæppe til kanin base

100cm x 150cm

Dette er et brunt blødt underlag til kaninbur. Perfekt til frikaniner som har en kanin base fx i form af en indhegning. Tæppet er brunt og dejlig blødt at ligge på. Og så kan det vaskes. Super lækkert gulvtæppe dine kaniner vil elske. Underlaget er lavet af  blødt plys stof.

Derfor skal din kanin have et blødt tæppe

Kaniner har ikke trædepuder som andre kæledyr, så hårde gulve kan trykke for meget under fødderne, og i sidste ende give smertefulde potesår. Derfor skal gulvet helst være blødt hvor din kanin opholder sig meget.

Gulvtæppet sammenlignet med vetbed

De her gulvtæpper er dobbelt så store som vetbed stykkerne, og mere korthåret og med kant hvorimod vetbed er afklippede stykker.

De er korthårede og har ikke silikone bund. Men ligger alligevel fast nok på gulvet selv om kaninen hopper på det, da tæppet er ret tungt i forhold til en kanin.

Tæpper til kaniner

Dette gulvtæppe er stort og passer ind i de fleste baser. Du kan stille en indhegning ovenpå. Det er godt at at have et plastik underlag eller lignende under tæppet for at beskytte gulvet mod pletter hvis din kanin ikke er helt renlig, tæppet er ikke vandtæt. Vi bruger selv sådan nogle gennemsigtige skrivebordsunderlag under vores tæpper.

Vi har et stort udvalg af tæpper og vetbed.

Sådan holdes dette underlag til kaninbur

Tæppet kan let støvsuges for kugler og så kan det vaskes ved 40 grader og lufttørres.

Det må ikke komme i tørretumbleren.

 

 

Yderligere information

Vægt 1.5 kg