Foderskål med Vægt til Katte og kaniner fra Petkit – Hvid

250 kr.

Flot hvid vægtskål til foder

 

På lager

Varenummer (SKU): petkithvisvægtskål Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

Foderskål med Vægt til Katte og kaniner fra Petkit – Hvid

Perfekt madskål til frikaniner, mini hunde og katte

Denne foderskål med vægt er ideel til både katte, mini hunde og frikaniner i alle størrelser, fordi den har en perfekt handy størrelse, er nem at rengøre og kan veje dit kæledyrs daglige fodermængde. Petkit Fresh skålen kan indeholde 450 ml og veje i intervaller 1g op til 2kg. Og så er den fremstillet i et specielt antibakterielt materiale. Ydermere har den en skridsikker bund, så dit dyr ikke kommer til at rykke rundt med den og spilde vand eller mad på gulvet.

Hvilke kaniner og katte passer vægtskålen især til:

Petkit skålen med indbygget vægt er specielt god hvis din kat eller kanin er blevet lidt overvægtig, eller du har et gammelt eller et dyr på en speciel diet, hvor du skal holde øje med foderindtaget, og hvor du skal være sikker på, der ikke er bakterierester i foderet. Den er også god hvis du har en kanin eller kat, der skal være top trænet til udstillinger osv. Eller hvis du bare kan lide at holde dit dyr i sund form. Også hvis du har små unger, der skal have en bestemt fodermængde efter størrelse.

Lækkert design og gode features:

  • Petkit har fremstillet skålen med et antibaktielt materiale ”BioCleanAct”, der sikrer fodringen sker uden tilvækst af bakterier som er årsagen til blandt andet diarre
  • Skålen vaskes i hånden ved op til 50 grader
  • Vægten i skålen vejer med 1 grams nøjagtighed. Op til 2kg
  • Den kan veje i både gram og pounds
  • Der indsættes 3 AAA baterier, som holder i op til 2 år
  • Skridsikker bund
  • Let hældning for bekvem kropsholdning

Skålen måler ca 18cm i diameter og 6cm i højden. Vi har også en stor madskål med vægt som kan indeholde 1,7 kg foder eller vand.

Yderligere information

Vægt 0.7 kg