Ergonomiske foderskåle til kaniner – elfenben

58 kr.

Kaninskål med skrå sider for let adgang

Drypkant for at undgå vandspild

Ikke på lager

Varenummer (SKU): hvidskållivingworld Kategorier: , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Foderskåle til kaniner – Elfenbensfarvet porcelænsskål

Disse foderskåle til kaniner fra Living World er ergonomisk korrekte, så din kanin kan bøje sig komfortabelt til sit foder eller vand. Kaninskålen egner sig til både mad og vand.

Madskål med skrå kant

Din kanin behøver ikke strække sig over en kant for at komme til foder, da den er skrå. Skålene er lavet af porcelæn og er porefrie, hvilket beskytter dem mod bakterier. Bunden er ekstra tung, så skålene ikke let kan vælte eller smides rundt med. Pellets flyder derfor ikke rundt over det hele i kaninbasen.

Vandskål med buet kant i toppen

Som vandskål er den god fordi den har en spildkant. Da kanten buer indad vil det minimere vandspild uden for skålen. Din kanins base holdes derfor tør og ren.

Fordele ved denne kaninskål

  • Spildkant til vand
  • Skrå sider giver let adgang
  • Tåler opvaskemaskine
  • Volumen på 420 ml

Rengøring af disse foderskåle til kaniner

Skålen tåler både håndopvask og maskinvask.

Hav forskellige madskåle

Det er praktisk og nemt hvis du har kaninskåle i forkellige størrelse og varianter ved hånden, da din kanin har godt af flere forkellige fødeemner som pellets, tørrede urter, hø, salat og planter fra naturen. Denne skål fås også i 2 andre farvevarianter. Grøn og lilla.

Kaniner skal drikke masser af vand

Og hvis din kanin ikke drikker nok fra flasken, er en skål som denne et rigtig godt alternativ. Kanin drikkedunke giver kun vand til kaniner dråbevis derfor får kaninen mere vand i munden fra skåle.

Mål

Størrelse: ca. 14 x 6,5 x 14 cm
Kapacitet: ca. 420 ml

 

Yderligere information

Vægt 0.5 kg