Friskt grønt hø til kaniner grøntsager – 18 græsser – urter

49 kr.

Hø med 18 forskellige græsarter og urter

og med tilsatte grøntsager

500 g

Ikke på lager

Beskrivelse

Grønt friskt hø til kaniner med grøntsager

Dette super gode kvalitets hø til kaniner dufter dejligt friskt og grønt, og ser også sådan ud. Urtehø med mange græsarter.

Sundt urtehø der giver en varieret kaninkost

Urtehø bidrager til at give din kanin en varieret kost fordi det består af 18 forskellige græsarter og naturlige vilde urter dvs. ukrudtsplanter og blomster.

Vi ønsker vi at fremme kaniners sundhed, derfor indeholder alle vores høtyper mange forskellige græs sorter og grønne urter og blomster. Det er bedre end hø med kun én slags græs, da det giver kaniner mere plantevariation i hverdagen. Dette ligner mere de vilde kaniners mad, som jo lever af mange græsarter, ukrudtsplanter, blomster og kviste hver dag.  Skift gerne mellem forskellige hø mærker, for at mindske en alt for ensformig kost til din kanin. Husk også at tilføre forskellige urter og grønt.

Fiberrigt hø til kaniner

Høet ligger løst i posen, så det bevarer de vigtige lange fibre, som hjælper din kanin med at bibeholde en sund tarmfunktion og tandslid.

Høet indeholder 23% fibre.

Kanin hø med vitaminer

Det lækre helt grønne urtehø er nænsomt tørret indendørs for at bevare vitaminerne fra græsset. Det er desuden tørret CO2 neutralt.

Smagfuldt kaninhø

I denne variant er der tilsat 6% grøntsager i form af rødbede, pepperfrugt og pastinak. Det giver din kanin nogle lækre små søde smagsoplevelser mens den spiser sit hø.

Støvfrit hø til kanin

Kanin høet er desuden stort set støvfrit, så det er godt for din kanins sarte luftveje og for jeres hjems indeklima.

Høets fordele

  • giver varieret kanin kost
  • sliber tænderne
  • holder tarmen sund
  • smags variation
  • klimavenlig tørring
  • masser af vitaminer

 

 

Yderligere information

Vægt 0.6 kg