Grainless Marguerit Kornblomst – kaninsnacks

30 kr.

To store Grainless blomster stænger

Kaninsnacks uden korn, sukker eller tilsætningsstoffer

 

På lager

Varenummer (SKU): maguritkornblomststang Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

To store sunde blomster kaninsnacks – 140 g

Grainless stænger med Marguerit og Kornblomst er lækre, kornfrie og sukkerfrie kaninsnacks. De har en natursnor så du kan hænge stængerne op.

De lækre gnaverstænger er helt fri for korn og sukkerrige ingredienser. De er derfor et sundt alternativ til mange andre gnaverstænger på markedet.

Hos Free The Bunny går vi meget op i kaninernes sundhed og naturlighed. Derfor kan du være helt sikker på at INGEN af vores godbidder, snacks og urter indeholder sukker, honning eller yogurt eller noget som helst andet unaturligt for kaniner.

Din kanin vil helt sikkert elske disse lækre blomster snacks.

Jr-farm Grainless

Alle Jr-farms Grainless produkter er uden hvede og andre kornprodukter, men fyldt med gode sunde kærner der er rige på omega 3 fedtsyrer, også disse marguerit stænger til at hænge op.

Snack stængerne er hårde og understøtter derfor det særdeles vigtige tandslid plus giver aktivering for din kanin.

Fordel ved denne godbid

Din kanin vil helt sikkert elske disse lækre blå blomster stænger.

Snack stængerne er hårde og understøtter derfor det vigtige tandslid plus giver aktivering for din kanin fordi det tager lang tid at spise dem.

De er fyldt med rigtigt sunde frø som græsfrø, hørfrø og fennikel frø som giver din kanin masser af omega 3 og 6 fedtsyrer.

Marguerit, kornblomst, grøntsager og urter hjælper dig med at give din kanin en varieret kost.

Brug disse kaninsnacks sådan

De har en naturlig snor så du kan hænge godbiderne op. Din kanin vil kunne gnave i sådan en stang i mange timer.  Giv kun blomster stænger ind imellem, de har et for højt fedtindhold til at gå som kaninfoder.

Giv din kanin en varieret kost med hø med mange forskellige græsarter i stedet for kun en slags græs. Og med mange ukrudtsplanter og blomster. Og giv kaninen pellets med mange græsarter og urter i stedet for foderpiller baseret på soja, majs og hvede.

Sammensætning af blomster snacks:

Ærtemel, græsfrø, kanariegræsfrø, brændenælde, boghvede, persillestilke, gulerødder, hampfrø, kornblomst 1,6%, tusindfryd 1,6%, hørfrø, fennikelfrø, pebermynte, mælkebøtte, sort spidskommen.

Yderligere information

Vægt 0.200 kg