Grainless One – Kaninmad – Foder til kanin – blokke

58 kr.

Hele fuldfoder blokke bestående af mange græs arter og urter

Alt vores kaninmad er uden korn, sukker, eller tilsætningsstoffer

950 g foder til kanin

 

På lager

Varenummer (SKU): Grainlesscompletedværg-1 Kategorier: , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Super sunde og naturlige store foderblokke – kornfrit og sojafrit foder til kanin

Kaninmad og aktivering i et produkt

950 gram fuldfoder

Søger du pellet frit foder til kanin? Grainless One fuldfoder kaninmad til dværgkaniner er 100% nænsomt pressede store blokke, som din kanin kan bruge tid på at gnave af. Det er aktivering og fodring i et.

Foderblokkene har et højt fiberindhold, som er presset nænsomt sammen, uden at ødelægge de vigtige fibre, som er så sunde til kaniners maver.

De har et lidt højere fedtindhold end vi normalt, på 5%, så vi anbefaler en af de andre fodertyper hvis du har en overvægtig kanin.

Efter vi har sat os ind i ingredienserne i kaninmad, fodrer vi udelukkende vores kaniner med Grainless, Bunny Nature og Beaphar Nature kaninfoder!!!

Prøv at sammenligne denne lækre naturlige ingrediensliste med dit nuværende foders ingrediensliste.

Første ingrediens i disse store foderblokke er græs

Første ingrediens i kaninmad bør altid være græs. Disse foderblokke til kaniner indeholder dejligt græs og andre vilde planter fra græsmarkerne i Alperne.

Plus grønne planter og blomster

Desuden indeholder disse kaninblokke en række andre grøntsager, urter og blomster: fx vejbred, morgenfrue, birkeblade og pastinak.

Sammenlignet med andre gode mærker kaninmad

Andre gode kanin mærker indeholder som regel 1 slags græs, et par urter og en række billige restprodukter fra industrien fx hvede, majs og soja. Billige fodermærker fra fx supermarkedet indeholder ikke græs men næsten kun disse billige fyldstoffer fra industrien.

Desuden indeholder de sukkerstoffer som melasse, som gør kaninen afhængig af pillerne. Og farvestoffer som at foderet ser mere indbydende ud for mennesker.

Grainless foderet indeholder ingen af de ovenstående ingredienser.

Grainless One foder til kanin indeholder IKKE:

  • Sukker eller andre sødemidler som melasse
  • Salt
  • Hvedekerner eller andre korn
  • Soja
  • Kunstige farver eller smagsstoffer

Ægte naturligt fuldfoder til kaniner

Dette Grainless One Dværgkanin fuldfoder blokke har den rette sammensætning af komponenter som fedt og fibre, som andre mærker, men sammensat af  naturlige planter for kaniner, ikke billige fyldstoffer fra industrien.

Tyskerne er generelt meget nørdede mht deres kæledyr, og derfor er de også rigtigt gode til at producere kvalitets ting til dyrene. Dette kan ses her. Når man åbner en pose af deres foder, dufter det vildt lækkert af urter, meget mere end andre dyre mærker på markedet.

De er desuden tilsat vitaminer og mineraler.

Derfor fodrer vi fremover kun vores egne kaniner med kaninmad fra Grainless, Bunny Nature eller Beaphar Nature produkter, og dette anbefaler vi også til dig og din kanin 🙂

Få en kanin med en sund mave, uden problemer, der laver dejlige store runde kugler hver dag….

Husk at kaninen også skal have adgang til kvalitets hø og friskt vand hver dag.

Ingredienser i dette kaninmad:

Hele plantefloraen der vokser på permanente græsmarker i alperne, ærteflager, hestebønneflager, gulerødder 5%, hørfrø, pastinak, havreplanter, pebermynte, lancet, morgenfrue, rødbede, fennikelfrø, melisse, birkeblade, hindbærblade, mælkebøtte, sort kommen, speltplanter, kamille, agurker, squash.

Tilsætningsstoffer / kg: Vitamin A (såsom retinyl acetate) 13.000 UI., vitamin C (såsom ascorbyl monofosfat) 250 mg, vitamin D3 (såsom cholecalciferol) 900 UI., vitamin E (såsom RRR-alpha-tocopheryl acetate) 80 mg

Analyse: protein 15,9%, fedt 5,1%, fibre 19,1%, aske 6,6%

Vi sælger udelukkende kaninmad som indeholder mange forskellige græs sorter og urter her i butikken. Og vi sælger kun kornfrit foder til kanin. 

Yderligere information

Vægt 1.6 kg