Grainless solsikke kamille – naturlige kanin godbidder

30 kr.

Grainless blomster stang

Kanin godbider uden korn, sukker eller tilsætningsstoffer

 

På lager

Varenummer (SKU): kamillesolsikkeblomststang Kategorier: , Tags: , , , ,

Beskrivelse

To store lækre naturlige kanin godbidder med blomster – 140 g

Grainless stænger med Solsikke, mælkebøtte og Kamille er to super sunde, kornfrie og sukkerfrie naturlige kanin godbidder. Fyldt med dejlige urter og gule blomster.

Disse kanin snack stænger indeholder ikke

De lækre gnaverstænger er helt fri for korn og sukkerrige ingredienser. Som alle andre snacks du kan finde her i butikken.

Det er derfor et sundt alternativ til gnaverstænger fra andre mærker på markedet.

Hos Free The Bunny går vi meget op i kaninernes sundhed og naturlig kost. Derfor kan du være helt sikker på at INGEN af vores godbidder, snacks og urter indeholder konserveringsmiddel, sukker, honning eller yogurt eller andet unaturligt for kaniner.

Fordel ved denne godbid

Din kanin vil helt sikkert elske disse lækre blomster stænger.

Snack stængerne er hårde og understøtter derfor det vigtige tandslid plus giver aktivering for din kanin fordi det tager længere tid at spise dem.

De er fyldt med rigtigt sunde frø som hampfrø, hørfrø og fennikel frø som giver din kanin masser af omega 3 og 6 fedtsyrer.

Blomster, grøntsager og blomster hjælper dig med at give din kanin en varieret kaninkost.

Brug naturlige kanin godbidder sådan

De har en naturlig snor så du kan hænge godbiderne op. Din kanin vil kunne gnave i sådan en stang i mange timer. Det er ikke foder, så giv dem kun ind i mellem, de har et for højt fedtindhold til at gå som kaninfoder.

Giv en varieret kost med hø med mange forskellige græsarter i stedet for kun en slags græs. Og med mange naturlige planter og blomster. Og giv kaninen foderpiller med mange græsarter og urter i stedet for pellets baseret på soja, majs og hvede.

Jr-farm Grainless

Alle Jr-farms Grainless produkter er uden hvede og andre kornprodukter, men fyldt med gode sunde kærner der er rige på omega 3 fedtsyrer, også disse solsikkestænger du kan hænge op.

Sammensætning af blomster snacks:

ærtemel, græsfrø, kanariegræsfrø, brændenælde, boghvede, persillestilke, gulerødder, hampfrø, kamilleblomster 1,6%, hørfrø, fennikelfrø, pebermynte, mælkebøtte, sort spidskommen, solsikkeblomster 0,7%

Protein 17,3%, fedt 8,4%, fibre 7,1%, aske 4,2%, Calcium 4022 mg/kg, Phosphor 3202 mg/kg, Natrium 181 mg/kg

Yderligere information

Vægt 0.200 kg