Hasselgrene med blade til kaniner

35 kr.

Grene og blade til kaniner

Hasselnøddetræ

40 g

På lager

Varenummer (SKU): hasselgrene Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

Hasseltræ grene til kaniner

Sunde og velsmagende hasselgrene til kaniner. Tynde trægrene med masser af blade på til din kanin.

Hos Free The Bunny går vi meget op i kaninernes sundhed og naturlighed. Derfor kan du være helt sikker på at alle vores godbidder, snacks og urter er sunde. Vi har ingenting i butikken der indeholder sukker, honning eller yogurt.

Grene og blade er nok det mest naturlige du kan give din kanin at spise. Vilde kaniner spiser blade og grene hver dag. De tykke grene man kan købe på markedet til kaniner, er de vores kaniner ikke særligt interesseret i. Det er fordi de ikke kan skrælle barken af dem, som de kan med friske grene ude fra haven.

Disse grene er tynde og sprøde som pilegrene, og derfor kan kaniner spise dem hele. Hassel grenene knækker sprødt i munden på dem. Og med dejlige vitaminrige og fiberrige blade nam nam. Hasselgrenene hjælper også kaninens tandslid.

Brug hassel grene til kaniner sådan

Brug disse tørrede hassel grene som forkælelse til din kanin og for ekstra tandslid og sundhed. Bland det fx i høet for at gøre hø spisningen mere spændende.

Giv din kanin en varieret kost i form af hø med mange forskellige græsarter i stedet for kun en græs sort. Og med mange grønne planter og blomster. Og giv kaninen foderpiller med mange græsarter og urter i stedet for korn baseret foder.

Suppler altid din kanins kost med forskellige grene, urter og bladgrønt for at give den en naturlig og varieret kaninkost.

Jr-Farm grene

Vi har valgt grene fra JR-Farm fordi det er naturligt foder til kaniner

 

Yderligere information

Vægt 0.050 kg