Hø med mange græsarter tilsat mælkebøtter 1,5 kg

39 kr.

Bjerghø med naturlige urter og mælkebøtte

– med mere blad og mindre strå til kaniner

500 g

På lager

Varenummer (SKU): mælkebøthø Kategorier: , Tags: ,

Beskrivelse

Lækkert bjerghø med mælkebøtter – 1,5 kg stor pose hø til kanin

Bjerghø som er nænsomt tørret hø bestående af græs og naturlige urter med meget høj bladandel. Det er nøje udvalgt her til butikken fordi det som alt vores hø består af mange græsarter og urter. Mere blad og mindre stængel er lækkert hø til kaniner.

Giver din kanin en varieret kost

Høet her har naturlige urter fra græsmarken og der er tilsat lækre og sunde mælkebøtteblade og blomster. Marken hvor høet kommer fra er sået med mange græsarter i stedet for kun En græsart. Usprøjtet så der vokser vilde grønne planter og blomster imellem græsset.

Fiberindhold

Høet ligger løst i posen, og er ikke sammenpresset på nogen måde, dette gør at de sunde lange fiberkæder inde i stråene er intakte, hvilket er godt for kaninens tarmsystem og tænder.

JR Farms bjerghø er af virkelig god kvalitet som kan gives rent eller blandes med andre urter.

Hø er den vigtigste del af en kanins daglige foder – giv dem friskt hø hver dag. Skift gerne mellem forskellige høtyper for at give en varieret kaninkost.

Fordele

  • varieret kost pga mange græsser og vilde planter
  • smagsvariation pga ekstra tilsatte mælkebøtter
  • stort fiberindhold da det ligger løst i posen

Høets sammensætning:

Bjerghø, mælkebøtter 10%

Høets analyse:

protein 12,1%, fedt 2,9%, fibre 25,0%, aske 8,1%

Hos Free The Bunny ønsker vi at fremme kaniners sundhed, derfor indeholder alt vores hø mange forskellige græs sorter og grønne planter og blomster. Det er bedre end hø med kun én slags græs, da det giver kaniner mere plantevariation i hverdagen. Dette ligner mere de vilde kaniners mad, som jo lever af mange græsarter, grønne blade, blomster og kviste hver dag. 

Yderligere information

Vægt 1.7 kg