Økologisk super hø til kaniner med solsikke og katost

25 kr.

Øko hø med naturlige urter og mælkebøtte

med solsikke og katost blomster

100 g

Ikke på lager

Varenummer (SKU): mælkebøthø-1 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Lækkert økologisk super hø med solsikke og katostblomst

Økologisk hø bestående af græs og naturlige planter. Det er nøje udvalgt her til butikken fordi det som alt vores hø består af mange græsarter og urter. Øko hø tilsat katost blomster og solsikkeblade.

Giver kaniner en varieret kost

Høet her har naturlige urter fra græsmarken og der er tilsat lækre og sunde solsikkeblade og katost blomster. Marken hvor høet kommer fra er sået med mange græsarter i stedet for kun En græsart. Usprøjtet så der vokser vilde grønne planter og blomster imellem græsset.

Fremstilling af dette øko hø

Bunny Natures bønder bruger ikke sprøjtemidler på marken, og lader alle vilde planter, blomster og græsser stå sammen med de såede planter. De venter med at høste marken til alle fugleunger er fløjet fra reden. Og den senere høst giver bierne mulighed for at samle pollen af blomsterne. Inden de høster flyver de over markerne med en drone, for at tjekke at der ikke opholder sig vildt fx i form a hjorte på marken.

Fiberindhold

Høet ligger løst i posen, og er ikke sammenpresset på nogen måde, dette gør at de sunde lange fiberkæder inde i stråene er intakte, hvilket er godt for kaninens tarmsystem og tænder.

Hø er den vigtigste del af en kanins daglige foder – giv dem friskt hø hver dag. Skift gerne mellem forskellige høtyper for at give en varieret kaninkost.

Fordele

  • varieret kost pga mange græsser og vilde planter
  • smagsvariation pga ekstra tilsatte blomster
  • stort fiberindhold da det ligger løst i posen

Høets sammensætning:

Økologisk hø 97,5%, solsikke 1,5%, katost 1%

Hos Free The Bunny ønsker vi at fremme kaniners sundhed, og efterligne de vilde kaniners mad, som jo lever af mange græsarter, grønne blade, blomster og kviste hver dag. Derfor indeholder alt vores hø mange forskellige græs arter og grønne planter og blomster. Det er bedre end hø med kun én slags græs, da det giver kaniner mere plantevariation i hverdagen. 

Yderligere information

Vægt 0.5 kg