Hø og urter i spiselig kasse med ophæng

65 kr.

Sundt hø for kaninen

Sjov aktivering af kanin

230 g

Ikke på lager

Varenummer (SKU): høpendel Kategorier: , , Tags: , ,

Beskrivelse

Kvalitetshø i spiselig kasse – Aktivering

Aktivering gør din kanin glad. Her er en spiselig kasse til kaniner, som er delvist lavet af græs, og som selvfølgelig er giftfri. Høet indeni er af super kvalitet. Der er tilsat morgenfrueblomster til høet. Kassen giver din kanin masser af sjov og aktivering.

Aktivering af kanin med pendel til ophæng

Kassen er super sjovt legetøj for kaniner. Du trykker to huller ud af den, og din kanin har et hus den kan kravle ind i og spise hø samtidig. Aktivering af kanin i mange timer, og så er det sundt. Den kan hænges op overalt hvis man vil.

Super sundt hø i pendel

Som alt vores hø består dette også af mange forskellige græsarter og vilde planter. Der er tilmed tilsat morgenfrue blomster, som gør det ekstra sjovt og lækkert og giver en varieret kaninkost.

I modsætning til de voksende monokulturer hvor der kun bliver sået én græsart, og sprøjtet med pesticider, giver dette hø en varieret kost i form af mange gæsser og ukrudtsplanter. Kassen består af 23% græs.

Kasse til kaniner

Græspappet (indpakningen) har huller som kan let skæres ud, og pap kan bruges direkte som høhæk eller som et legehus, eller hænges op, og der kan nippes af den uden tøven.

Højt fiberindhold

Løst hø hvor fiberkæderne ikke ødelægges som ved sammenpresset hø, giver sund tarm og tandslid.

Fordele

  • Aktivering af kanin
  • Sund tarm
  • Tandslid
  • Sund og varieret kost

Hos Free The Bunny ønsker vi at fremme kaniners sundhed, derfor indeholder alt vores hø mange forskellige græs sorter og grønne planter og blomster. Det er bedre end hø med kun én slags græs. Dette ligner mere de vilde kaniners mad, som jo lever af mange græsarter, grønne blade, blomster og kviste hver dag.  Skift gerne mellem forskelligt hø, for at mindske en alt for ensformig kost til din kanin. Husk også at tilføre forskellige urter og grønt.

Yderligere information

Vægt 0.4 kg