Højt indendørs bur til kaniner – sort – 107 cm

630 kr.

Sort højt kaninbur til frikaniner

Buret kan stilles op på mange forskellige måder

Den høje indhegning kan pyntes med fx lyskæder eller andet i toppen

Varenummer (SKU): sortburhøjt Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Højt indendørs bur til kaniner – sort

Sød indretning til kaninbasen

Nu kan du få et højt indendørs bur til kaniner i sort her hos Bunny and Cat. Højt kaninbur i sort. Kaninburet er hele 107 cm (42″) højt!!

Så kan du lave en rigtig sød kaninbase med ting i toppen som kaninen ikke kan nå. Og det kan se mere harmonisk ud i stuen med noget mere højde på buret.

Endnu en fordel ved at indhegningen er så høj er at du kan pynte det med fx lyskæder eller blomster oppe hvor kaninen ikke kan nå. Det ser rigtig sødt ud.

Dette høje kaninbur består af 8 paneler som hver er ca 70cm bred og 107cm højt. Omkredsen på indhegningen er på 560cm  (220″)

Se vores udvalg af kaninbure her

Høj kanin base

Kaninbasen er der hvor kaninen har sine ting. Dette kan være et bur eller indhegning, for at give en tryg afgrænsning.

Opbevar fx kaninens  hule, pøllebakken og gravekasse heri. Hav en masse sødt legetøj til din kanin også.

Højt kaninbur til frie kaniner i huset

Vi går ind for frie kaniner i huset. Vi anbefaler ikke at kaninen bor fast i denne høje indhegning. Kaniner har brug for plads at løbe rundt på. Og de bør være en del af familiens hverdag. Men det kan være en fordel for kaninen, at have sit eget frirum. Giv den fx et højt indendørs bur til kaniner.

Ny kanin

Har du lige har fået kanin, kan den godt blive for overvældet eller bange hvis den ikke har et afgrænset område. Derfor anbefaler vi at holde ny kanin i et afgrænset område fx et højt kaninbur som dette den første uge. Her kan den føle sig hjemme og afmærke sit territorie i fred. Åben så buret når den ser ud til at føle sig tryg. Hvis kaninen virker rastløs eller bider i tremmerne så luk den ud med det samme. Kaniner er meget forskellige, så nogle kaniner kan sagtens blive lukket fri med det samme.

Man kan finde mange gode ideer til fine indretningsmuligheder inde på pinterest.

Billede 3 er til inspiration

(der er ca 8-10 dages levering på bure)

Yderligere information

Vægt 11 kg