Hvid kaninbase til frikaniner

480 kr.

Hvidt bur til kaniner

Kaninbasen kan stilles op på mange forskellige måder

Ikke på lager

Varenummer (SKU): hvidtkaninbu Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Hvid kaninbase til frikaniner

– Hvid indendørs base til kaniner med meget plads til toilet, madskål og hule

Ønsker du en hvid kaninbase til indendørs brug? Her har vi en sød hvid base som kan stilles op forskellige måder. Dette flotte rummelige indendørs bur til kanin er stort og praktisk til frie kaniner. Det er nemt at stille op, og allerede samlet når du får det med posten.

Buret er let at stille op og tage ned, og kan klappes sammen, så du kan nemt tage din kanin med ud i haven på en dejlig sommerdag i buret. Husk at kaninen ikke må stå ubevogtet udenfor i dette bur.

Dette hvide kaninbur består af 8 paneler som hver måler ca 61cm i bredden og 60cm i højden. Disse paneler sidder allerede samlet. Omkredsen på hele buret er ca 488cm

Hvid base til frie kaniner i stuen

Vi går ind for frie kaniner, dvs kaniner der går frit rundt i hele huset. Vi anbefaler ikke at din kanin bor fast i denne kaninbase til frikaniner. Det er det for lille til. Kaniner har brug for plads at løbe rundt på. De vil gerne være en del af menneskers hverdag. Men det kan give kaninen en følelse af tryghed, at have sit eget sted.

Byg selv en indendørs løbegård til din kanin

Hvis i anskaffer jer 2 eller 3 af disse lyseblå kaninbure kan i lave en stor indendørs løbegård til jeres kaniner. Stil dem sammen og lav et kæmpe opråde.

Hvid kaninbase til nyankommen kanin

Hvis en ny kanin kommer ind i hjemmet og den ikke har et klart afgrænset område, som er kaninens plads, kan den godt blive for overvældet og skræmt, og så kan den vælge altid at sidde under sengen eller et andet sted, hvor den ikke kommer ud fra igen. Derfor anbefaler vi altid at holde en ny kanin i fx denne kaninbase den første uge. Her kan den føle sig hjemme og afmærke sit territorium i fred og ro.

Hvidt metal bur til frikanin – Sød opbevaring til kaninens ting

Blive inspireret til indrening af søde kaninhjem på vores Pinteres kanal

Yderligere information

Vægt 10 kg