Kanin hus med ører

395 kr.

Kanin hus med søde ører

Beskrivelse

Kanin hus med med ører

Dette søde kanin hus med ører er lavet i gnavefrit træ og passer til alle mindre kaniner. Brug dette kaninhus til bur eller indhegning eller hvad nu jeres kaninbase består af. Vil du også gerne lave en sød indrening af dit kaninbur i stedet for de gamle papkasser og tilfældige plastik ting, så er dette tilbehør til kaninbur lige noget for dig.

Kanin hus i flere udgaver

Dette søde kanin hus er Free The Bunnys eget design. Du kan få huset med forskellige farvede ører, så du kan tilpasse det den stil du ønsker din kanins base skal være eller de møbler i har i stuen.

Indendørs kaninhus

Træet er lavet i meget hårdt birkefiner, som er beregnet til at lave møbler til mennesker af. Det er kun til indendørs brug. Kaninhuset er lavet i så hårdt træ at din kanin ikke kan gnave i det. Vi har selv haft sådan et hus i årevis, uden et eneste bidemærke.

Kaninhus til bur, indhegning eller base

Burg dette kaninhus til bur eller indhegning eller din kanins yndlings opholdssted. Kaniner har brug for et gemmested hvor de kan føle sig trygge. Dette hus til kaniner har 2 udgange for det kan kaniner bedst li. De vil meget gerne have en flugtvej. I deres huler under jorden, har kaniner altid flere tunneller de kan flygte igennem hvor de kan flygte fra rovdyr.

Indretning af kaninbur

Husk nu at kaniner ikke må bo fast i et lille bur. Det skal kun bruges som base, hvor den har sine ting og kan føle sig tryg. En kanin har brug for at bevæge sig meget, og vil gerne være en del af familiens daglige liv. Andet godt tilbehør til kaninburet er gravekasse og tunnel. Kaniner elsker tunneller fordi de ude i naturen graver lange gange mellem deres huler, så de kan besøge hindanden og gemme sig for rovdyr.

Husets mål

28 x 28 x 28 cm

 

Yderligere information

Vægt 1.9 kg
farver

Grå, Lyserød