Kæmpekaniner – Pude i blødt velour – Sort

245 kr.

Stor gul velour pude

Til alle kaniner

Varenummer (SKU): gulkæmpepude-1 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Stor sort velour pude til kæmper eller flere kaniner

Stor sorte pude til kæmpekaniner eller flere kaniner. Dejlig luksus pude i tykt og holdbart velourstof. Puden er sort og super flot og har en dejlig blød overflade. Passer til alle store kaniner eller hvis man har flere små som godt kan li at ligge og putte sammen.

Sød sort pude til basen

Puden er sort og passer ind i de flestes hjem. Den er blød at ligge på men ikke for blød, så den giver en sikker følelse at gå på fordi den er relativ fast.

Paktisk kanin pude

Puden har en rem bagerst, så du let kan tage puden med dig i bilen eller i et andet rum. Og så er den let at gøre rent. Den kan tørres af med en klud vredet op i vand med rengøringsmiddel. Eller du kan lyne betrækket af og vaske det ved 30 grader på skånevask i vaskemaskinen og lufttørre det.

Pudens mål

76 cm x 56 cm x 13 cm stor pude

Kanin ting til salg til kæmper

Vi har mange søde kanin ting til salg, og skal selvfølgelig også have noget til de dejlige kæmpekaniner. Vi har også store kæmpe foderskåle og store kanin tissebakker. Vi vil løbende udvide vores sortiment til kæmper også.

Indret en god kanin base med søde kaninting

Frikaniner skal have en base, hvor de har alle deres ting. Det kan være en stor indhegning eller et åbent bur, eller bare et hjørne i værelset. Bure og indhegninger er især gode hvis der er børn og andre dyr i huset, så kaninen kan have fred og ro i sin base. Indret basen med søde møbler til kaniner, toilet, legetøj, høhæk og madskåle.

Yderligere information

Vægt 2.5 kg