Kanin bro – Bro til kaninbur

124 kr.

Kaninbro i gnavefrit træ

Ikke på lager

Beskrivelse

Kanin bro – Kaninrampe til indretning af kaninbur

Denne kanin bro er et uundværligt tilbehør til indretningen af dit kaninbur, hvis kaninen ikke kan eller vil hoppe over forhindringer. Kaninrampe for kaniner der ikke kan lide at springe over kanten af buret.

Den kan selvfølelig også bruges til andre forhindringer.

Kanin bro til bur

Hvis din kanin har et bur som dets base, og lågen til buret står åben, kan det være den alligevel har problemer med at hoppe ud af eller ind i buret. Det er der mange kaniner der har. Måske er den bange for at glide eller måske er den bare ikke vandt til at hoppe over forhindringer. Her kan denne kanin bro hjælpe.

Brugen af bro til kaniner

Bare stil denne bro til kaninen hen over buråbningens kant. Din kanin kan gå hele vejen op og ned af rampen til den anden side. Da der er skridsikre mærkater ovenpå rampen kan kaninen føle sig ekstra sikker når den går over fordi den ikke er glat. Denne bro er derfor egnet til kaniner som er bange for eller har svært ved at hoppe.

Fordele ved denne kaninrampe

  • Hjælper over forhindringer
  • Skridsikker overflade
  • Gnavefrit træ

Gnavefrit træ

Denne bro er lavet af gnavefrit træ. Lige som de andre af Free The Bunnys kaninmøbler er denne bro lavet af hårdt træ, som din kanin ikke kan gnave i stykker. Det giver møblet en lang levetid.

Målene på kanin broen