Kanin kiks med rødbede og fibre – Kanin godbidder

30 kr.

Sunde rødbedekiks til din kanin

50 g

Ikke på lager

Varenummer (SKU): kaninkiksrødbede Kategorier: , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Kanin godbidder – Lækre små kiks til kaniner med rødbede og fibre

Forkæl din kanin med disse velsmagende kanin godbidder med sund rødbede og fibre fra Bunny Nature. Rødbede er bl.a. sprængfyldte med B og C vitamin, de gavner et godt blodomløb og immunforsvar. Disse dejlige fiberrige godbidder i form af små kiks, som kan deles over i mindre stykker med 12% rødbede.

Hos os går vi meget op i kaninernes sundhed og naturlighed. Derfor kan du være helt sikker på at alle vores godbidder, snacks og urter er sunde. Vi har ingenting i butikken der indeholder sukker, honning eller yogurt eller andet unaturligt for kaniner.

Fiberrige kanin godbidder:

Disse kanin godbidder indeholder fiberrigt klid og lignocellulose. De indeholder desuden cikorierod med et naturligt højt indhold af inulin, som hjælper på fordøjelsen og holder blodsukkeret nede.

Som med alle vores andre kaninsnacks:

  • Indeholder ikke sukker eller andre sødemidler
  • Nul konserveringsmidler
  • Ingen kunstige farvestoffer
  • Ikke nogen kunstige tilsætningsstoffer

Brug godbidder sådan

Brug denne godbid med fibre som belønning eller som forkælelse til din kanin. Men pas på ikke at overdrive, da de indeholder for meget fedt, så de må ikke bruges i stedet for godt foder, friskt grønt og hø.

Giv din kanin en varieret kost i form af hø med mange forskellige græsarter i stedet for kun en græs sort. Og med mange vilde planter. Og giv kaninen foderpiller med mange græsarter og urter i stedet for korn og soja baseret kaninfoder.

Ingredienser:

Spelt, havreklid(fiber), ris, rødbeder (12%), frugtpulp, havreklid(fiber), lignocellulose(fiber), calciumcarbonat, cikoriepulver (0,5% inulin).

Yderligere information

Vægt 0.1 kg