Kanin kiks med urter og fibre – fiberrige kanin snacks

30 kr.

Lækre urtekiks til din kanin

Fiberrig kaninsnack

50 g

Ikke på lager

Varenummer (SKU): kaninkiksurter Kategorier: , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Lækre fiberrige kiks til kaniner med grønne urter

Forkæl din kanin med disse velsmagende fiberrige kanin snacks med grønne urter fra Bunny Nature. Dejlige fiberrige godbidder i form af små kiks, som kan deles over i mindre stykker med timian, citronmelisse og peppermynteblade.

Fiberrige kanin snacks:

Disse kanin godbidder indeholder fiberrigt klid og lignocellulose. De indeholder desuden cikorierod med et naturligt højt indhold af inulin som hjælper på fordøjelsen og holder blodsukkeret nede.

Som med alle vores andre godbider:

  • Uden sukker
  • Ingen konserveringsmidler
  • Ingen kunstige farvestoffer

Hos Free The Bunny går vi meget op i kaninernes sundhed og naturlighed. Derfor kan du være helt sikker på at alle vores godbidder, snacks og urter er sunde. Vi har ingenting i butikken der indeholder sukker, honning, yogurt eller andet usundt for kaniner.

Brug de fiberrige godbidder sådan

Brug denne fiberrige godbid med fibre som belønning eller som forkælelse til din kanin. Men pas på ikke at overdrive, da de indeholder for meget fedt, så de må ikke bruges i stedet for godt foder, friskt grønt og hø.

Giv din kanin en varieret kost med hø med mange forskellige græsarter i stedet for kun en slags græs. Og med mange vilde planter. Og giv kaninen foderpiller med mange græsarter og urter i stedet for hvede og soja baseret kaninfoder.

Ingredienser:

Spelt, havreklid, ris, frugtpulp, havreklædeklid, lignocellulose, timian, rosmarin, citronmelisse, pebermynteblade, calciumcarbonat, cikoriepulver (0,5% inulin). (Urter 6%)

Yderligere information

Vægt 0.1 kg