Rund kanin kurv med memory foam

195 kr.

Super lækker kurv til mindre kaniner

Med luksus memory skum

Ikke på lager

Varenummer (SKU): rundmemoryskumkurv Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

Luksus kanin kurv

Rund lille kanin kurv lavet af luksus materialer. Din kanin vil elske denne kurv. Den er super lækker blød og fast. Kurven passer til mindre kaniner. Bare et lækkert stykke udstyr til kaniner.

Kaninkurv med Memory foam

Memory foam føles super luksuriøst, hele kurven er lavet af det, både bunden og kanten af kurven. Det er fast men alligevel helt vildt blødt, så din kanin ikke synker ned i kurven. Her kan din kanin sove trygt og godt. Takket være kanten af kurven føler kaninen sig omsluttet og beskyttet, selv om det er en åben kurv.

Luksus kurv til kaniner

Denne runde kurv til mindre kaniner har en vendbar pude der er grå/brun på den ene side og hvid plys på den anden side. Kurven er også belagt med teddy stof på indersiden af kurven, så din kanin ligger dejligt blødt. På ydersiden af kurven er stoffet lavet af tykt, robust og holdbart canvas stof.

Kurvens mål

Kurven har en diameter på 43 cm.

Udstyr til kaniner

Lav en kaninbase med lækkert udstyr til kaniner. En kaninbase er det sted hvor kaninen har sit territorie og alle sine ting. Det kan være en indhegning eller et stort bur der altid står åben eller bare et hjørne i stuen. Basen bør indeholde blødt gulvtæppe, et hus, en tissebakke, foder skåle og aktiveringslegetøj.

Yderligere information

Vægt 1.3 kg