Kanin sækkepude – Sort med kaninører

695 kr.

Kaninøre sækkepude til kaniner

Med halmfyld

Beskrivelse

Sækkepude til kaniner

Denne kanin sækkepude er fremstillet i Danmark og lavet specielt til kaniner. Sækkepuden er sort med søde kaninører. Det er en af de ting til kaniner vi selv designer og fremstiller.

Praktisk vaskbar kanin sækkepude

Kaninpuden er lavet af et sort yderbetræk med lynlås forneden, og er af vandtæt nylon. Yderbetrækket kan tørres af med en klud eller vaskes i vaskemaskinen og lufttørres.

Der er også en inderpude, med lukning af velcro. Dette betræk kan også vaskes i maskine og lufttørres.

Pude med ekstra sikkerhed for kaniner

Fyldet er 2 kg halm. Som let kan skiftes ud hvis man får lyst til det. Halm er godt fyld fordi det giver en mere fast siddeflade end kugler gør. Så føler kaninen sig mere tryk.

Desuden er det let at skifte ud, og skulle der en dag gå hul i puden, kan kaninen ikke komme til at spise syntetiske kugler der flyder over det hele.

Ting til kaniner

Lav en god kaninbase med søde ting til kaniner. En base er en stor indhegning eller et åbent bur, eller bare et hjørne i stuen. Bure og indhegninger er især gode hvis der bor børn og andre dyr, så kan din kanin have fred og ro i sin base. Indret basen med søde kanin ting som også pynter i din stue samtidig. Fx denne sækkepude eller en seng, et hus eller hule, en pøllebakke og skåle til foder.

 

Yderligere information

Vægt 3.5 kg