Kanin urter med blomster og grøntsager

35 kr.

Sommermark urteblanding

Sunde farverige blomster, vejbred og grøntsager

Bruges som tilskud til det daglige hø

På lager

Varenummer (SKU): sommermark Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Sommermark – dejlige farverige kanin urter

Lækre farverige kanin urter. Med dejlige sunde og velduftende blomster som mælkebøtte, hibiscusblomster, rosenblade, morgenfrue og solsikker. Der er også grøntsager i denne urteblanding i form af gulerødder og ærter. Vejbred er en ukrudtsart som er meget sund og elsket af kaniner.

Lækker snack der stimulerer sanserne

Kaniner elsker at få strøet urteblandinger over deres daglige hø. Det giver afveksling til smags og lugtesansen og gør spisningen mere spændende. Det gør også deres fødeindtag mere naturligt, da de i naturen supplerer deres måltid af græs med grønne blade og blomster.

Glad og sund kanin med urter

Vil du gerne give din kanin en mere naturtro kost: Gør din kanin glad og giv den forskellige urteblandinger at skifte imellem hver dag. Prøv fx denne lækre blomster variant. Vores egne kaniner elsker at snøfle rundt i det daglige hø og lede efter de lækre urte overraskelser deri.

Hos Free The Bunny går vi meget op i kaninernes sundhed og naturlighed. Derfor kan du være helt sikker på at INGEN af vores godbidder, snacks og urter indeholder sukker, honning eller yogurt eller andet unaturligt.

Brug urtetilskud sådan

Brug denne urteblanding som forkælelse til din kanin. Bland det i høet for at gøre hø spisningen mere spændende.

Giv din kanin en varieret kost i form af hø med mange forskellige græsarter i stedet for kun en græs sort. Og med mange ukrudtsplanter. Og giv kaninen foderpiller med mange græsarter og urter og uden korn og soja.

Ingredienser i denne urteblanding

Gulerodsskiver, ærteflager, vejbred, morgenfrueblomstrer, solsikkeblomster 10%, mælkebøtte 10%, hibiscusblomster, rosenblade 10%

Yderligere information

Vægt 0.15 kg