Del 1 – The Bunny Village – 3 i 1 Kaninhus

475 kr.

Gemmested nederst i huset og seng øverst på huset

Huset kan desuden sættes sammen med tilhørende tunneller

Ikke på lager

Beskrivelse

3 i 1 Kaninhus 1. del af 2 i serien The Bunny Village

Dette kaninhus er bare et hit til kaniner. Det fungerer både som gemmested og som seng da taget har en fordybning hvor du kan lægge en pude. Perfekt kanin ting til jeres base. Huset kan bruges alene eller sammen med tunneller og andre huse som kan sættes sammen på kryds og tværs. Så kan i lave en kanin indretning lige efter jeres ønsker og behov.

Et kaninhus flere anvendelsesmuligheder

Når din kanin har sådan et hus, får den samtidig også en seng, da huset har en kant for oven hvor du kan lægge en pude som den kan ligge på. Vi har puder der passer perfekt til husets top, som er vandtætte(del 3). Puderne kan også bruges inde i huset.

Kanin indretning

Kaninhuset skal du selv samle når du får det. Det kan vendes så du selv bestemmer i hvilken side udgangen og side-vinduet sidder. Huset kan bruges som det er alene eller du kan købe to eller flere huse til dine kaniner og sætte dem sammen med sorte firkantede tunneller (del 2). Så kan du samle en hel lille kanin landsby med huler og tunneller som kaninerne ville have under jorden i naturen.

Kanin ting – kanin base

Du kan have et eller to huse hvis du har en lille kanin base eller have mange kaninhuse og tunneller sammen hvis kaninbasen er stor. Vær opmærksom på at tunnellerne kun passer til dværgkaniner. Udstyr også din base med et gulvtæppe, en tissebakke, aktivitetslegetøj og andre søde kanin ting.

Fordele ved disse huse til kaniner

  • Kan bruges alene som kaninhus
  • To eller flere huse kan forbindes med tunneller
  • Kaninen får både en hule og en seng

Huset til kaniner samles sådan

Huset er let at samle. Du banker bare siderne på toppen af huset med dine knytnæver. I de fleste tilfælde skal der ikke lim til for at huset står stabilt. Men da træet kan variere en lille smugle i tykkelsen får du en tube trælim og et stykke sandpapir med, så kan du lime det sammen hvis det skulle blive nødvendigt.

Mål

Længde 37 cm

Bredde 26 cm

Højde 26 cm

Dørene 15 cm x 15 cm

Yderligere information

Vægt 1.8 kg