Mælkebøtterødder til kaniner

30 kr.

Godbid med masser af fibre

– for en sund kaninmave

På lager

Varenummer (SKU): mælkebøtterødder Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

Lækre tørrede mælkebøtterødder – 50 g Jr-farm

Mælkebøtterødder fra Jr-farm er en sund og smagfuld godbid til alle kaniner. Vores egne kaniner får dem jævnligt og de elsker dem.

Mælkebøtterødder er en snack med et naturligt højt fiberindhold og sikrer derfor en sund mave og fordøjelse for kaniner.

Hos Free The Bunny går vi meget op i kaninernes sundhed og naturlighed. Derfor kan du være helt sikker på at INGEN af vores godbidder, snacks og urter indeholder sukker, honning, syntetiske stoffer, yogurt eller andet unaturligt for kaniner.

Brug som godbid eller snack

Brug disse snacks som belønning eller forkæl din kanin med dem. Vores egne kaniner er vilde med dem. Men pas på ikke at overdrive, de må ikke bruges i stedet for godt hø og foder.

Giv en varieret kost med hø med mange forskellige græsarter i stedet for kun en slags græs. Og med mange naturlige planter og blomster. Og giv kaninen foderpiller med mange græsarter og urter i stedet for pellets baseret på soja og korn.

Jr-farms snacks

Alle Jr-farms kanin godbidder og snacks som vi forhandler her hos Free the Bunny er nøje udvalgt så de er sunde og naturlige

Yderligere information

Vægt 0.1 kg