Økologisk super hø tilsat jordbær og pebermynte

25 kr.

Øko hø med jordbær og pebermynte

Med mange græsarter og urter

100 g

Ikke på lager

Varenummer (SKU): myntehø-1 Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Økologisk super hø med jordbær og pebermynte

Dette økologiske kanin hø er som alt vores andet hø specielt udvalgt fordi det indeholder mange græsarter og urter! Det er super lækkert friskt og grønt og så er der tilsat jordbær og pebermynte.

Varieret kaninkost som i naturen

Det er økologisk hø med græs fra usprøjtede marker, hvor der er sået mange forskellige græssorter. Da de ikke er sprøjtet vokser der masser af ukrudtsplanter og naturlige blomster imellem græsset. Det er ægte og naturligt kaninfoder.

Sundhed og variation til din kanin

Pebermyntebladende og økologiske jordbær som er tilsat høet efter såningen giver et dejligt velduftende og smagende afbræk når din kanin spiser sit hø.

Pebermynte er kendt for sin gavnlige virkning i mave- og tarmkanalen. Det er desuden opkvikkende og fremmer en god fordøjelse, og modvirker luft i maven.

Jordbær giver en lækker sød frugt afveksling.

Fiberrigt hø

Høet ligger løst i posen, og er ikke sammenpresset på, dette gør at de sunde lange fiberkæder inde i stråene er intakte, hvilket er godt for kaninens tarmsystem.

Høet har et højt fiberindhold på 26% og giver din kanin en varieret kost og tandslid. Det ligger løst i posen, så stråene ikke går i stykker. Det gør også at høet er stort set støvfrit. Det er godt for kaninens sarte luftveje.

Alt vores hø er nøje udvalgt med mange forskellige græsarter og naturlige ukrudtsplanter og blomster. Det er bedre end hø med kun én slags græs, da det giver kaniner mere plantevariation i hverdagen. Dette ligner mere de vilde kaniners kost, som jo lever af mange græsarter, grønne planter, blomster og kviste hver dag.  Skift gerne mellem forskellige slags hø hver dag.

Fordele ved dette hø

  • Mange græsser og planter giver din kanin en varieret kost
  • Mange ukrudtsplanter og blomster
  • Skånsomt tørret for at bevare vitaminer
  • Ligger løst i posen giver stort fiberindhold
  • Slider tænderne
  • Hjælper god tarm

Bunny Natures bønder bruger ikke sprøjtemidler på marken, og lader alle vilde planter, blomster og græsser stå sammen med de såede planter. De venter med at høste marken til alle fugleunger er fløjet fra reden. Og den senere høst giver bierne mulighed for at samle pollen af blomsterne. Inden de høster flyver de over markerne med en drone, for at tjekke at der ikke opholder sig vildt fx i form a hjorte på marken.

Det giver det bedste hø til kaniner og holder naturen i orden. Ægte premium økologisk kanin hø.

Høets sammensætning:

97% øko hø, 2% pebermynte, 1% jordbær

100g

 

 

Yderligere information

Vægt 0.5 kg