Ortopædisk kanin pude – lysebrun

95 kr.

Dejlig blød men stadig fast at ligge på

Tilpasser sig kaninens krop

På lager

Varenummer (SKU): ortopædiskpudebrun Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

Ortopædisk lysebrun kanin pude med memory foam

Ortopædisk kanin pude med super blødt stof ovenpå slidstærkt stof under bunden. Den har en lynlås, så du kan tage betrækket af. Indeni er der en fast men blød pude af memory-skum som støtter godt op om kaninens kropsholding og giver et sundt sovemiljø. Perfekt soveplads til alle kaniner, som skal have en rigtig sund pude at ligge på.

Sund pude til kaniner

Puden er lys brun. Den er blød at ligge på men ikke for blød, så den giver en sikker følelse at gå på fordi den er fast. Den støtter din kanins kropsholdning mens den hviler sig. Dette er også godt hvis du har en kanin med skavanker eller en ældre kanin.

Paktisk pude

Du kan let tage puden med dig i bilen eller i andre rum. Desuden kan den ortopædiske pudes betræk tages af og vaskes ved 40 grader og lufttørres.

Pudens mål

Puden måler ca. 60 cm x 40 cm og er 5 cm høj

Sødt kanin tilbehør til salg

Lav en dejlig kaninbase til din kanin. Det kan være en stor indhegning eller et åbent bur, eller bare et hjørne i stuen. Bure og indhegninger er især gode hvis der er børn og dyr til stede i hjemmet, så kan din kanin have fred og ro i sin base. Indret basen med soveplads fx denne brune sunde pude eller en seng, en hule eller et hus den kan gemme sig i, et toilet og selvfølgelig foderskåle. Husk også at aktivere din kanin med tunneller og legetøj og friske grene ude fra naturen.

Yderligere information

Vægt 1 kg