Ortopædisk kanin pude – mørkegrå

95 kr.

Dejlig blød men stadig fast at ligge på

Passer til kaniner, katte og små hunde

Varenummer (SKU): ortopædiskpude Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

Ortopædisk mørkegrå kanin pude med memory foam

Ortopædisk kanin pude med super blødt bamsestof ovenpå, robust og slidstærkt stof under bunden og lynlås. Indeni er der en fast men blød pude af memory skum som støtter godt op om kaninen og giver et sundt sovemiljø. Vi har meget kanin tilbehør til salg til frikaniner.

Perfekt soveplads til alle mindre kaniner.

Sund kanin pude

Puden er grå og passer ind i de flestes hjem. Den er blød at ligge på men ikke for blød, så den giver en sikker følelse at gå på fordi den er fast. Den støtter din kanins kropsholdning mens den hviler sig.

Paktisk pude

Du kan let tage puden med dig i bilen eller i andre rum. Desuden kan den ortopædiske pudes betræk tages af og vaskes ved 40 grader og lufttørres.

Pudens mål

Puden måler ca. 60 cm x 40 cm og er 5 cm høj

Sødt kanin tilbehør til salg

Vi har masser af kanin tilbehør til salg til din frikanin her. Lav en dejlig kaninbase. Det kan være en stor indhegning eller et åbent bur, eller bare et hjørne i stuen. Bure og indhegninger er især gode hvis der er børn og dyr til stede i hjemmet, så kan din kanin have fred og ro i sin base. Indret basen med soveplads fx denne grå sunde pude eller en seng, en hule eller et hus den kan gemme sig i, et toilet og madskåle.

Yderligere information

Vægt 1 kg