Slå ud – Kanin sofa

445 kr.

Slå ud sofa til kaniner

Passer til alle størrelser kanin

Ikke på lager

Beskrivelse

Kanin sofa til kaninbasen

Ja, du læste rigtigt. Hvad med kanin sofa til basen. Hyggelig grå sofa med kaninansigt på. Passer til kaniner i alle størrelser. Super sød og lækker kaninting til basen.

Sofa til kanin

Denne sjove søde kaninsofa passer til en lille dværgkanin når den er slået sammen. Du kan slå den ud så den bliver dobbelt så stor og så passer den til en stor kanin eller flere kaniner.

Skab hygge til din kanin med en sød grå kanin sofa

Denne sofa til kaniner er jo bare super sjov og sød at have inde i kaninbasen. Skab hygge for din kanin inde i basen og hav samtidig nogle søde og sjove designs at kigge på. Din kanin fortjener jo kun det bedste.

Indret en god kanin base med søde kaninting

Frikaninen skal have en base, hvor den har alle sine ting. Det kan være i form af en stor indhegning indenfor eller et bur. Det kan også bare være et hjørne i stuen. Bure og indhegninger er især gode hvis der er børn og andre dyr i huset, så kaninen kan have fred og ro i sin base. Indret kaninbasen med søde møbler til kaniner, toilet, legetøj, foderskåle og andre kaninting.

Sådan holdes kaninsofa ren

Betrækket kan tages af hynderne og vaskes ved 30 grader og lufttørres. Indeni er der tisseunderlag på hynderne, så de ikke bliver ødelagte ved uheld.

Yderligere information

Vægt 2 kg