Små hjerte godbidder til kaniner – Skovbær

20 kr.

Små bitte lækkerbidskner med røde bær

Godbidder til kaniner i hjerteform

30 g

Ikke på lager

Varenummer (SKU): bærhjerter Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

Små godbidder til kaniner – Lækre små hjerter med hyben og hyldebær

Lækre godbidder til kaniner. Bitte små hjerteformede godbidder der er særligt velegnede på grund af deres lille størrelse til at fodre din kanin direkte fra hånden.

Sunde små snacks

Disse søde små hjerter er sunde og indeholder mange fibre som er godt for din kanins tarmsystem. De indeholder også inulin som er godt for den sunde bakterieflora inde i kaninens tarme.

Disse godbidder til kaniner indeholder ikke:

  • sukker
  • konserveringsmidler
  • farvestoffer
  • honning
  • yoghurt

Ligesom alle andre godbidder, urter og snacks som du kan få hos Free The Bunny. Vi går nemlig meget op i kaninernes sundhed, derfor vil du aldrig kunne finde usunde godbidder her i butikken.

Giv din kanin lidt ekstra kærlighed med disse små nuttede hjerter

Lækker smag af skovbær i form af hyben og solbær som er sprængfyldte med vitaminer. Brug dem som belønning når i træner eller bare som lille forkælelse.

Spelt og havreklid er sundere end hvede og majsstivelse, som tit bliver brugt som bindemiddel i kanin snacks. Og har mange flere fibre. Hjerterne er hårde så det understøtter kaninens tandslid.

Brug de røde hjerte godbidder sådan

Brug denne fiberrige godbid med fibre som belønning eller som forkælelse til din kanin. Men pas på ikke at overdrive, de må ikke bruges i stedet for godt foder, friskt grønt og hø.

Giv din kanin en varieret kost med hø med mange græsarter i stedet for kun en slags græs. Og med mange vilde planter. Og giv også kaninen foderpiller med mange græsarter og urter i stedet for korn baseret foder.

Indhold i denne pose med lækkerier:

Spelt, havreklid, ris, frugtpulp, havre skrælklid, lignocellulose, hybenskal (2%), hyldebær (1%), hibiscusblomster (1%), calciumcarbonat, cikoriepulver (0,5% inulin).

Yderligere information

Vægt 0.1 kg