Små hjerte godbidder til kaniner – Mælkebøtte

20 kr.

Bittesmå hjerter med mælkebøtte

Bunny Nature

30 g

Ikke på lager

Varenummer (SKU): mælkebøttehjerter Kategorier: , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Små hjerter med mælkebøtter til kaniner – sukkerfrie kanin snacks

Lækker mælkebøtte snack til kaniner –  Sukkerfrie kanin snacks fra Bunny Nature. Indeholder det inulin, som regulerer blodsukkeret. Bitte små hjerteformede godbidder der er særligt velegnede på grund af deres lille størrelse til at fodre din kanin direkte fra hånden.

Mælkebøtte snacks indeholder ikke

Ingen sukker, konserveringsmidler, farver eller andre syntetiske tilsætningsstoffer.

Ingen af vores godbidder og urter indeholder sukker, yoghurt eller andet unaturligt for kaniner.

Brug disse små hjerter som belønning eller bare som lille forkælelse.

Brug de fiberrige hjerter sådan

Brug denne fiberrige godbid som belønning ved træning eller som forkælelse til din kanin. Men pas på ikke at overdrive, de må ikke bruges i stedet for godt foder, friskt grønt og hø.

Giv din kanin en varieret kost med hø med mange græsarter i stedet for kun en slags græs. Og med mange vilde planter. Og giv også kaninen foderpiller med mange græsarter og urter i stedet for korn og soja baseret kaninfoder.

Naturlige snacks til kaniner

Hos Free The Bunny går vi meget op i alle kaniners sundhed. Derfor er alle vores kosttilskud og snacks til kaniner sunde og naturlige. Her finder du ingen sukker, honning eller yoghurt, som ikke er egnet som kanin føde. Men til gengæld finder du ting der er loadet med masser af forskellige græs arter og naturlige grønne urter og blomster. Vi minimerer også indtaget af kornprodukter og soja med vores produkter.

Indhold i denne pose sukkerfrie kanin snacks:

Spelt, havreklid, ris, frugtpresse, mælkebøtte (5%), skrællet havreklid, lignocellulose, calciumcarbonat, cikoriepulver (0,5% inulin).

Yderligere information

Vægt 0.1 kg