Sort indendørs kanin kravlegård – 60cm

480 kr.

Sort indendørs kanin Kravlegård

Buret kan stilles op på mange forskellige måder

60 cm højt

Varenummer (SKU): sortburlille Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

Sort indendørs kravlegård til kaniner

Sød indretning til kanin – 60 cm højt

Søger du en sort indendørs kanin kravlegård til dine kaniner? Her har vi sød og let kanin indhegning i sort. Dette flotte kaninbur er praktisk, og rigtig nemt at stille op. Det er allerede samlet når i får det.

Kaninbasen kan stilles op på mange forskellige måder. Fx i en 8-kant, en 4-kant eller langs væggen.

Indhegningen består af 8 paneler som hver er ca 70cm bred og 60cm højt 

Kravlegård til kaniner

Kanin kravlegården her er en rigtig sød og fin kaninbase, hvor din kanin kan have alle sine ting som fx tissebakken, et hus og madskåle. Dette bur eller indhegning, giver en tryg afgrænsning til din kanin.

Lav selv en sød indretning til din kanin med søde kaninmøbler.

Ny kanin

Hvis i lige har fået ny kanin og den ikke har et klart afgrænset område, som er kaninens plads, kan den godt blive for overvældet eller bange. Derfor anbefaler vi altid at holde en ny kanin i fx denne indendørs kravlegård til kaniner den første uge eller i hvert fald nogle dage. Her kan den føle sig hjemme og afmærke sit territorium i fred. Åben så buret når den føler sig tryg og afslappet og viser interesse for dig.

Byg selv en kæmpe stor indendørs løbegård

Hvis i anskaffer jer 2 eller måske endda 3 indhegninger kan i lave en kæmpe stor indendørs løbegård til jeres kaniner. Her kan i have mange tunneller, huse, gravekasser, toiletter osv. Perfekt hvis i har flere kaniner eller de kun skal være delvist fritgående.

(Buret på billederne er 76 cm højt)

(der er ca 8-10 dages levering på bure)

Yderligere information

Vægt 10 kg