Spiselig kanin sandkasse – Hø – Støvfrit sand – Snacks

165 kr.

Gravekasse af 100% spiseligt materiale

Blødt støvfrit sand og rødder du kan gemme i sandet

Ikke på lager

Varenummer (SKU): spiseliggravekasse Kategorier: , Tags: , ,

Beskrivelse

Lækker kanin sandkasse med tilhørende sand og snacks

Helt naturligt aktivitetslegetøj til kaniner

Denne kanin sandkasse er 100% spiselig for kaniner. Den giver din gnaver mange timers sjov leg og aktivitet. Kassen er lavet af naturligt giftfrit pap beklædt med tørret græs.

Kaniner har et naturligt graveinstinkt

Du har måske set din kanin stå og “grave” på hovedpuder eller tæpper. Det er fordi det ligger dybt i deres DNA at have behov for at grave. I naturen graver de lange tunneller og rum under jorden, som de lever de meste af deres liv i. Der føler de sig trykke for vind og vejr og rovdyr. Hannerne graver desuden overfladisk i jorde for at afmærke deres territorium i forhold til andre hanner. Derfor er det rigtig godt for din kanin at have et sted den kan udleve dette stærke instinkt for at grave.  Det bedst ville være at have en tunnel liggende i forlængelse med gravekassen.

Indhold til kanin sandkasse:

Med denne sandkasse tilhører 5 liter sand, som er blødt for poterne og støvfrit, så det ikke irriterer kaninens luftveje. Desuden får du nogle rødder, som kaninen kan grave rundt efter mens den graver, det giver en ekstra dimension af aktivitet. Du kan selvfølgelig også bruge dine egne godbidder til nedgravningen.

  • 5 liter støvfrit blødt sand
  • Spiselig kasse af hø og naturligt pap
  • Persillerødder

Mål:

29cm bred

40cm lang

Yderligere information

Vægt 8.5 kg