Stor pude til kæmpekaniner

250 kr.

Stor tyk pude i robust stof – Grå

Til kæmpekaniner

På lager

Varenummer (SKU): storgråpude Kategorier: , Tags: , , , ,

Beskrivelse

Stor pude til kæmpekaniner

Stor pude til kæmpekaniner eller mange kaniner. Vi har mange søde kanin ting til salg her. Lækker luksuriøs grå pude i tykt møbelstof. Puden er grå og super flot. Passer stil store kaniner.

Sød pude til kæmpekaniner

Puden er grå og passer ind i de flestes hjem. Den er blød at ligge på men ikke for blød, så den giver en sikker følelse at gå på fordi den er relativ fast.

Paktisk kanin pude

Puden har en rem foran, så du let kan tage puden med dig i bilen eller i et andet rum. Puden er også god hvis du har mange kaniner der kan lide at ligge sammen.

Pudens mål

68 cm x 55 cm stor pude

Kanin ting til salg til kæmper

Vi har mange søde kanin ting til salg, og skal selvfølgelig også have noget til de dejlige kæmpekaniner. Vi har også store kæmpe foderskåle og store kanin tissebakker. Vi vil løbende udvide vores sortiment til kæmper også.

Indret en god kanin base med søde kaninting

Frikaniner skal have en base, hvor de har alle deres ting. Det kan være en stor indhegning eller et åbent bur, eller bare et hjørne i stuen. Bure og indhegninger er især gode hvis der er børn og andre dyr i huset, så kaninen kan have fred og ro i sin base. Indret basen med søde møbler til kaniner, toilet, legetøj og madskåle.

Yderligere information

Vægt 3 kg